Kuşum bu gün durgundu bu yüzden böyle bir konu açtım , çok alıngan bir kuş olduğu için de olabilir çünkü bulaşmasından korktuğum için ona hiç yaklaşmadım ve ilgilenmedimBakteriyel bir enfeksiyonunuz varsa, kuşlarınız bakterilerden hastalanabilir, ancak bir virüsten hastaysanız, kuşlarınıza geçmez. Tabii ki hastalığınıza neyin neden olduğunu söyleyemezsiniz, ancak çoğu zaman bir virüstür. Genelde kuşunuza bulaşsa bile hastalanmadan atlatır. Onlardan tamamen kaçınmanız gerektiğini düşünmüyorum, ancak ellerinizi iyice yıkayın, ağzınıza dokunmalarına izin vermeyin, yanında öksürmeyin veya hapşırmayın vb.
Hasta ise zaten tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar. Ben tedavi süreci hakkında bilgi sahibi değilim. Çok geçmiş olsun size de güzel kuşunuza daKuşum bu gün durgundu bu yüzden böyle bir konu açtım , çok alıngan bir kuş olduğu için de olabilir çünkü bulaşmasından korktuğum için ona hiç yaklaşmadım ve ilgilenmedim
Teşekkür ederimHasta ise zaten tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar. Ben tedavi süreci hakkında bilgi sahibi değilim. Çok geçmiş olsun size de güzel kuşunuza da?