kuşum hasta 1 aydır iyileşmedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nomoment
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nomoment

iyikus.com Üyesi
merhaba 1 ay önce de konu açmıştım daha sonra 2 veteriner ve 4-5 kuşçu arkadaşa gösterdim video ve dışkısını kursak mantarı dediler, 5 gün dacostatin 2 gün probiyotik 2 gün multivitamin 1 gün karaciğer koruyuculu aminoasit b vitamini şeklinde 1 aydır devam ediyorum hep salınıktı şimdi kafese de aldım dinlenmesi için,bir 5 gün de mikostatin denedim. şuanda iştahı eskisinden iyi dışkısı bir ara kreç gibiydi şuan dışkı toparladı fakat hala kusma hareketi yapıyor,gün içinde uyuyor,tüye giremedi bazen nefes alırken kuyruğu oynuyor

mavisdiski1.jpg

mavisdiski2.jpg

Merhaba, yetişkin bir dişi olmuş maşallah. Köşede takılması da diğer kuşlara ilgi göstermesinden. Bir miktar sinirsel bozukluğu olabilir ama onunda bildiğim bir tedavisi yok. Dışkılar eskisine nazaran çok iyi toparlamış. Bir süre sadece probiyotik ve elektrolit destekli bakıma devam ediniz.

Oyla 0
Merhaba, yetişkin bir dişi olmuş maşallah. Köşede takılması da diğer kuşlara ilgi göstermesinden. Bir miktar sinirsel bozukluğu olabilir ama onunda bildiğim bir tedavisi yok. Dışkılar eskisine nazaran çok iyi toparlamış. Bir süre sadece probiyotik ve elektrolit destekli bakıma devam ediniz.
çok teşekkürler yorumunuz için.kuşum 2 yaşına yaklaştı şimdiye kadar hep salınıktı diğer kuşlarımın hanım ağası o ama son 2 haftadır kafese aldım hasta olduğu için o yüzden hep dışarı çıkmak istiyor,dediğiniz gibi probiyotik bira mayası ve pirinç unu her mamaya ekliyorum ishali çok şükür kesildi,fakat kusma hareketini yapıyor hala acaba kursak mantarı değil de iç parazit tarzı bir şey mi diye düşündüm bu arada dacostatine hala devam ediyorum.

Oyla 0
Geri