Kuşum Hasta mı Yoksa Tüyde mi Bilmiyorum

Necati Ç

Yeni Üye
Kuşum bir kaç gündür tüy döküyor uyuyor sakin arada sırada hareket ediyor geliyor kendini kaşındırıyor sonra tekrar uyuyor .Bu günde ishal oldu ve yem tüketimi azaldı ishal önleyici ilaç kullanıyorum şu an ama hala tüy dökme dönemindemi yoksa hastamı anlayamadım.

Kuşum bir kaç gündür tüy döküyor uyuyor sakin arada sırada hareket ediyor geliyor kendini kaşındırıyor sonra tekrar uyuyor .Bu günde ishal oldu ve yem tüketimi azaldı ishal önleyici ilaç kullanıyorum şu an ama hala tüy dökme dönemindemi yoksa hastamı anlayamadım.
Geçmiş olsun. Başka sorunu yoksa tüy dönemi olabilen şeyler halsizlik durgunluk v.s.
İshal için sırası ile önerim;
öncelikle elektrolit yaparak verin.
Varsa peşine dal darı verin.
Ertesi gün probiyotik.
Dışkı fotolarını ve kuşun fotolarını da koyarsanız ishal/tüy mü yorum yapmak daha kolay olur.
Selamlar.

Geçmiş olsun. Başka sorunu yoksa tüy dönemi olabilen şeyler halsizlik durgunluk v.s.
İshal için sırası ile önerim;
öncelikle elektrolit yaparak verin.
Varsa peşine dal darı verin.
Ertesi gün probiyotik.
Dışkı fotolarını ve kuşun fotolarını da koyarsanız ishal/tüy mü yorum yapmak daha kolay olur.
Selamlar.
Sitede yeniyim biraz geç oldu şöyle fotoğraflar

Ekli dosyalar

• 20220719_160906.jpg
    20220719_160906.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 10
  • 20220719_160841.jpg
    20220719_160841.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 10
İyi gibi.
Olabilir cam açıldıysa veya banyo yaptıysa.
Sabah yine foto atarsınız.
Kuşun kakasını en iyi biz sahipleri biliyoruz tabi.
Normalin dışında, bir ishal fark ettiyseniz dal darı ve elektrolit baya hızlı toparlıyor başka bir sorun yoksa.
Tüy dönemi için ise mutlaka B vitamini ve yulaf.
Tekrar geçmiş olsun.

İyi gibi.
Olabilir cam açıldıysa veya banyo yaptıysa.
Sabah yine foto atarsınız.
Kuşun kakasını en iyi biz sahipleri biliyoruz tabi.
Normalin dışında, bir ishal fark ettiyseniz dal darı ve elektrolit baya hızlı toparlıyor başka bir sorun yoksa.
Tüy dönemi için ise mutlaka B vitamini ve yulaf.
Tekrar geçmiş olsun.
teşekkür ederim yardımlarınız için dediklerinizi yapıcam

Geri