Kuşum hasta mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mahire.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mahire.

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar dün kuşumun yanında su içerken birden elime kondu ve oda su içmeye çalıştı ama birden bardağın içine düşüverdi ama kafasını sokmadı yani kafası hariç diğer bölgeleri ıslandı. Hemen kurutmaya çalıştım güneş alan bir yere koydum ama dışkısı bugün bana garip geldi sizce üşütmüş olabilir mi tüyleri de hala nemli sanırım napmalıyım.
4E909101-D12E-4FA4-91C9-2F73DE21D9B7.jpeg
FA6B4D19-3D72-429C-A17D-2FF3F307E1E9.jpeg377F363A-F300-4F8C-B613-FB6543CDE2E1.jpeg
Dışkıları da bu şekilde

Multivitamin ve probiyotik takviyesi yapın. Kuşu sıcak tutmaya çalışın. Takviyelerden sonra dışkı görselleri atın tekrar kontrol edelim...

Elinizde ürün yok ise kekik çayı demleyin ve suluğuna 5te bir oranında karıştırıp verin. Bir kaç gün kekik çayı verebilrsiniz, sulukta 4-5 saat kalsa yeterlidir. Daha sonra normal su ile değiştirin.

Oyla 0
Multivitamin ve probiyotik takviyesi yapın. Kuşu sıcak tutmaya çalışın. Takviyelerden sonra dışkı görselleri atın tekrar kontrol edelim...

Elinizde ürün yok ise kekik çayı demleyin ve suluğuna 5te bir oranında karıştırıp verin. Bir kaç gün kekik çayı verebilrsiniz, sulukta 4-5 saat kalsa yeterlidir. Daha sonra normal su ile değiştirin.
Teşekkür ederim:) o zaman ben kekik çayını birkaç gün yapıp verdikten sonra tekrar dışkı fotoğraflarını atarım

Oyla 0
Geri