Kuşum hasta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmet_0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mehmet_0

Yeni Üye
Merhaba yaklaşık 1 yıldır beslediğim muhabbet kuşum 1 haftadır çok halsiz kabarık sürekli uyuyor, kuyruğunu yukarı aşağı hareket ettiriyor ve bugün nefes alıp verirken tık tık ses çıkardığını duydum. Kuşum en başından beri çok sakin çok fazla ötmeyen bir kuş olduğu için başta önemsemedim fakat hasta olduğu şuan çok belli sizce ne yapmalıyım artık geç midir kurtulma şansı var mı? İlk kuşum olduğu için ve uzun süredir beslediğim için ayrılık çok zor olacak.

Merhaba yaklaşık 1 yıldır beslediğim muhabbet kuşum 1 haftadır çok halsiz kabarık sürekli uyuyor, kuyruğunu yukarı aşağı hareket ettiriyor ve bugün nefes alıp verirken tık tık ses çıkardığını duydum. Kuşum en başından beri çok sakin çok fazla ötmeyen bir kuş olduğu için başta önemsemedim fakat hasta olduğu şuan çok belli sizce ne yapmalıyım artık geç midir kurtulma şansı var mı? İlk kuşum olduğu için ve uzun süredir beslediğim için ayrılık çok zor olacak.
Merhaba, geçmiş olsun. Benim Kuşlarda en çekindiğim rahatsızlık Solunum.. video yüklerseniz bir bakmaya çalışayım. İlerlediysede ilaç önerebiliriz. Yine varsa yakınınızda bir veteriner hekim daha kolay tedavi alırsınız vakit kaybetmezseniz iyi olur

Oyla 0
Cevaplarınız için teşekkür ederim bugün bir veterinere götüreceğim bir dişi ve bir erkek beraber aynı kafesteler bulaşma olayı var ise ikisini ayıracağım peçete konusunda ise kuşum neredeyse hiç yemek yemiyor yani çok az 2 3 tane alıp salıncağına çıkıyor sadece ölmemek için yiyor zaten öncesinde bir kanat problemi vardı götürecektim ikisi üst üste geldi inşallah kurtulur kuşum veterinerden gelince yine yazarım. Birde suyuna limon damlatsam bir etkisi olur mu

Oyla 0
Ses gelmemiş. Durumdan haberdar ediniz bizi lütfen ve verecekleri ürünlerin mutlaka ismini öğreniniz.

Oyla 0
Ürün olarak iştah arttırıcı bir ilaçdan daha bahsettiler sizin solunum yolu rahatsızlığı için önerebileceğiniz bir ilaç var mı burda iki ilaca 40tl fiyat verdiler açıkcası pek inanamadım isim ve fiyat olarak bir ilaç verirseniz gidip alacağım kuşu götürmem hava soğuk yani

Oyla 0
Ürün olarak iştah arttırıcı bir ilaçdan daha bahsettiler sizin solunum yolu rahatsızlığı için önerebileceğiniz bir ilaç var mı burda iki ilaca 40tl fiyat verdiler açıkcası pek inanamadım isim ve fiyat olarak bir ilaç verirseniz gidip alacağım kuşu götürmem hava soğuk yani
Veterinere gittiniz mi?

Oyla 0
Geri