Kuşum hastalandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cann60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    hasta

cann60

Yeni Üye
Merhaba erkek kuşum eşini kaybetti o günden beri sürekli ağzıyla yem çıkarma hareketi yapıyor aynaya karşı fakat dün bi anda benim odamda aynanın orada dururken uçarak kafesine geldi bi anda hapşuruk gibi sesle ağzından köpükler çıkarttı veterinere götürdüm fakat tüm paramı alıp sadece eliyle baktı ciddi bi şeyi yok üşütmüştür dedi tanıdık eskiden veteriner abim şimdi pet shop dükkanı var ona sorduğumda üşütmüş olabilir dedi dün oda arkadaşım gece yatarken camı açmış ama üşüten hayvanın ağzından köpük çıkar mı yardımınızı bekliyorum

sabah uyandığımda baya hareketliydi veteriner bi yemden tavsiye etti ve baya sevdi sürekli yiyor fakat yemi yedikten sonra salıncağına çıkıp kabarık halde durup kusmaya çalıiır gibi oldu

Üşütmeyle ağızda köpük olmaz hocam. Siz taze yaptığı 4-5 dışkı resmi ve kuşun videosunu paylaşın. Mantar enfeksiyonu olma ihtimali var. Eşi ne zaman öldü ?

Üşütmeyle ağızda köpük olmaz hocam. Siz taze yaptığı 4-5 dışkı resmi ve kuşun videosunu paylaşın. Mantar enfeksiyonu olma ihtimali var. Eşi ne zaman öldü ?
eşi öleli 7-8 ay oldu abi evde değilim öğlen eve geçtiğimde çok canlanmıştı köpükleri durmuştu kafeste durmak eziyet gibi geliyor ona sürekli hareket edip duruyor kusmayı bırakmıştı en son durumu iyiydi arkadaşım evden çıkmadan önce öyle diyordu hocam o köpüklerin sebebi biz yerde bi kısmı boyamıştık bu da sürekli onları yiyordu o boyanın olduğu tarafındaki kireçleri ben gördükçe engelliyordum sürekli kapatıyordum bi şeyle üstünü ama son zamanlarda biraz fazla düşkündü oraya onun etkisiyle olabilir mi

yani çok sebebini bilmiyorum ama eğer boya ve soğuk yemesi o ağzından gelen köpüklere sebep değilse hocam mantar hastalığı olsa salyası falab kokulu olur diyor ama hiç koku yok

eşi öleli 7-8 ay oldu abi evde değilim öğlen eve geçtiğimde çok canlanmıştı köpükleri durmuştu kafeste durmak eziyet gibi geliyor ona sürekli hareket edip duruyor kusmayı bırakmıştı en son durumu iyiydi arkadaşım evden çıkmadan önce öyle diyordu hocam o köpüklerin sebebi biz yerde bi kısmı boyamıştık bu da sürekli onları yiyordu o boyanın olduğu tarafındaki kireçleri ben gördükçe engelliyordum sürekli kapatıyordum bi şeyle üstünü ama son zamanlarda biraz fazla düşkündü oraya onun etkisiyle olabilir mi
Sebep belli oldu işte. En başta söylemeniz gereken şeyi en son söylüyorsunuz. Sakın yemesin o boyalı yeri. Demekki mineral eksikliği de yaşıyor. Toksik bağlayıcı veya zeolit falan verin zehri atsın vücudundan.

Sebep belli oldu işte. En başta söylemeniz gereken şeyi en son söylüyorsunuz. Sakın yemesin o boyalı yeri. Demekki mineral eksikliği de yaşıyor. Toksik bağlayıcı veya zeolit falan verin zehri atsın vücudundan.
vitamini ve mineralini hep veriyorum abi zeoliti burada bulacağımı sanmıyorum biteral veriyorum baya iyi geldi köpüğü geçti sadece kusma hareketini yapıyo ama kusmuyor balka bi ilaç tavsiyen var mı

vitamini ve mineralini hep veriyorum abi zeoliti burada bulacağımı sanmıyorum biteral veriyorum baya iyi geldi köpüğü geçti sadece kusma hareketini yapıyo ama kusmuyor balka bi ilaç tavsiyen var mı
Biteral vermenize gerek yoktu hayvan zehirlenmiş. Ama başlamışsınız madem 3 gün devam edin mutlaka. Toksik bağlayıcı bir ürün kullanmanız gerekirdi. Tokisinleri atması için. ama sipariş etseniz 3 günde gelir. Yine de ara ara vermek için keyf marka isadur olabilir.

hocam internetden sipariş edicem tek korkum 3 gün geç bi süreç olması fakat ilk günki köpükler gitti sadece kusar gibi yapıyo ama kusmuyo onun içinde bi tavsiyeniz var mı acaba şimdiden ilginiz için teşekkürler

hocam internetden sipariş edicem tek korkum 3 gün geç bi süreç olması fakat ilk günki köpükler gitti sadece kusar gibi yapıyo ama kusmuyo onun içinde bi tavsiyeniz var mı acaba şimdiden ilginiz için teşekkürler
Onun için de tavsiyem toksik bağlayıcı. Veterinerden bakın belki bulursunuz. Ayrıca mutlaka enzimler içeren bir probiyotik alın düzenli kullanın.

Onun için de tavsiyem toksik bağlayıcı. Veterinerden bakın belki bulursunuz. Ayrıca mutlaka enzimler içeren bir probiyotik alın düzenli kullanın.
Abi çok teşekkürler yardımlsrın için fly vet toksilon sipariş ettim çok fazla yem yiyor ama su içerken görmüyorum toksilonu suya karıştırmadan vermem için bi tavsiyem var mı abi bir de gece çok az kusmuş kafa çevresi ıslaktı beyaz salya çıkartmış ama kokusuz yine yem yemeye devam ediyor bu zehirlenme ile alakalı olabilir mi

Son düzenleme:
onuda en kısa sürede edinicem abi üniversitenin hayvanlarla ilgilenen bölümüne götürdüm dışkısını falan inceledi çiftleşmek istediği içib yapıyor dedi bi sıkıntısı yok yardımların için çok teşekkürler

Geri