Cennetpapaganı1
iyikus.com Üyesi
Kuşum bir senedir uçamıyor. Kanat uçları döküldü. Tüylerinin üstünden bir tüy daha çıkıyor. 4-5 gündür de içinden “pıt pıt” ses geliyor. Hangi veterineri önerirsiniz? Türkiye içinde
İzmir ÖzVet’in şikayetlerine baktım ama iyi yorumlar yapılmamış çok kararsız kaldım İzmir için yorum yapan herkes kuşlar’ının öldüğünü söylemişİzmir ozvet, İstanbul florya veteriner kliniği
Hangi ildesiniz ona göre yönlendirebiliriz.İzmir ÖzVet’in şikayetlerine baktım ama iyi yorumlar yapılmamış çok kararsız kaldım İzmir için yorum yapan herkes kuşlar’ının öldüğünü söylemiş
İzmir ÖzVet’in şikayetlerine baktım ama iyi yorumlar yapılmamış çok kararsız kaldım İzmir için yorum yapan herkes kuşlar’ının öldüğünü söylemiş
Kırıkkale ama her yere gidebilirim kuşum için en iyisi olsunHangi ildesiniz ona göre yönlendirebiliriz.
İstanbul florya nasıl sizce? Oranın yorumları cok cok güzelo yorumlar başka konularla ilgili genelde
özellikle cerrahi, ortopedi vb. konularında en iyilerden birisidir
İstanbul florya ve istanbul vitalvet önerebilirim. Vital vet kuşlara bakıyormu tam bilmiyorum ancak.İstanbul florya nasıl sizce? Oranın yorumları cok cok güzel
İstanbul florya nasıl sizce? Oranın yorumları cok cok güzel
Çok teşekkürler bu iyi oldu. Kırıkkalede yaşıyorum ben de kuşum ailemden biri gibi o yüzden en iyi götürmek istiyorum. Bende istanbuldakini düşündüm içime sindi birde kuşumu hızlı tren,ucak,otobüs hsngisiyle götürmem daha iyi olur? Yolculuğa dayanır mıGectigimiz haftalarda Ankaradan istanbula gittik istanbulvet Florya icin dolayisiyla uzak yoldan gidecek birisi olarak objektif yorum yapabilirim diye dusunuyorum.
Madem sehir disindan gidecekseniz her halukarda, hem isin maddi boyutunu, hem uzmanliklarini, ilgilerini ve yolun uzunlugunu da goz onunde bulundurarak istanbulvet i izmire tercih ederim. Daha uzak ve pahali olsaydi da burayi tercih ederdim, bunu da not duseyim.
İzmir hakkinda okudunuz yorumlarin bir kisminin dogru oldugunu birinci dereceden tanidiklarimla dogrularim. Fakat otesinde bir yorum yapmak public forumda cok dogru olmaz.
Dogru adres istanbulvet. Fakat kesinlikle randevu alın.
Gecmis olsun.
Mümkünse otomobil ile gidin zira diğer yöntemler kuş için eziyet olabilir, eğer ki İstanbul da sizi birisi alacaksa diğer seçenekler makul görünebilir.Çok teşekkürler bu iyi oldu. Kırıkkalede yaşıyorum ben de kuşum ailemden biri gibi o yüzden en iyi götürmek istiyorum. Bende istanbuldakini düşündüm içime sindi birde kuşumu hızlı tren,ucak,otobüs hsngisiyle götürmem daha iyi olur? Yolculuğa dayanır mı
Çok teşekkürler bu iyi oldu. Kırıkkalede yaşıyorum ben de kuşum ailemden biri gibi o yüzden en iyi götürmek istiyorum. Bende istanbuldakini düşündüm içime sindi birde kuşumu hızlı tren,ucak,otobüs hsngisiyle götürmem daha iyi olur? Yolculuğa dayanır mı
Siz hangi otelde kaldınız?Bende hızlı trenle gitmek istiyorum cünkü özel arabam yok kafesini güzelce örtüp götürmek istiyorum sorun olurmu kuşum için?Acikcasi kusunuzun durumunu bilmiyorum ama en onemli etken sicaklik ve nem. Benim sahsi aracimla en buyuk zorluk cektigim nokta nem oldu. Nemlendirme cihazimiz oldugu halde yolda nemi %20 nin ustune ne yaptiysak cikartamadik, yol yaklasik 4:15-4:30 saat kadar surdu, gider gitmez orda stabil sicaklikta ve nemde oksijen destegi olan bir alana alip 30-45dk kadar dinlendirdiler herhangi bir muayene yapmadan once.
Toplu tasim ile yolun daha uzun surmesi, etraftaki gurultu v.b. ile olusacak ekstra stress, hele bir de pandemi donemindeki ekstra tedbirler bazen zorluklar gibi etkenlerin hepsi birlesince cok ciddi yorucu bir seyahat haline gelebilir.
Ben geceyi yakinda bir otelde konaklayip ertesi gun donus yapacak sekilde ayarlamistim. Evcil hayvan kabul eden ve oda sicakligina mudehale edilebilecek oteller de cok sinirli.
Florya çevresinde bakırköy,bahçelievler civarında bir sürü otel var. Çok kolay bir şekilde bulursunuz. Floryadaki oteller çok pahalı oluyor.Siz hangi otelde kaldınız?Bende hızlı trenle gitmek istiyorum cünkü özel arabam yok kafesini güzelce örtüp götürmek istiyorum sorun olurmu kuşum için?
Evcil hayvan kabul eden ve yakin cevredeki otellerden crowne plaza, sheraton vardi. Digerleri pandemi surecinde hayvan kabul etmediklerini soylediler, kabul eden bazilari da ya isitma problemi vardi ya sigarasiz oda saglayamadilar. Ben atakoy sheraton u tercih ettim. Biraz daha yolu goze alinca crowne veya sheraton a ucuz alternatifler var elbette ama ben sogukta risk almak istemedim acikcasi.Siz hangi otelde kaldınız?Bende hızlı trenle gitmek istiyorum cünkü özel arabam yok kafesini güzelce örtüp götürmek istiyorum sorun olurmu kuşum için?