Kuşum kilolu ama hiç göstermiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Merhaba arkadaşlar benim kuşum maşallah 47 gr bir Çekoslovak kuşu daha şimdi tarttim 47 46 gr çıktı. Sanırım bu kilo biraz fazla. Ama hiç göstermiyor. Günde 2 defa çıkarıyorum ve toplam 2 2.5 saat dışarıda kalıyor uçuyor kaçıyor oynuyor vs. Ama kilosunu göstermiyor oldukça fit. Acaba çek olduğu için mi? Ve bu kilo normal mi? Sıkıntı varmiIMG_20210707_192334.jpg
IMG_20210707_192310.jpg

Çözüm
Çekoslovakların yapısı ince ve uzun olduğu için kilosunu göstermiyor sanırım. Bir de uzun sürede serbest bıraktığınız için yağlı değil. Yağlanmış kuşlar genelde tombul oluyor. Maşallah bu arada çok güzel bir kuş. :)
Çekoslovakların yapısı ince ve uzun olduğu için kilosunu göstermiyor sanırım. Bir de uzun sürede serbest bıraktığınız için yağlı değil. Yağlanmış kuşlar genelde tombul oluyor. Maşallah bu arada çok güzel bir kuş. :)

Oyla 0
Çözüm
Çok teşekkürler evet çekler öyle oluyor diye duymuştum sağolun

Oyla 0
Benim kuşum da çok zayıftı. Hatta göğüs kemiği çıktı mı diye endişe ediyorum. Ölçtüm 40 gram geliyor. Aynı tür başka bir muhabbet kuşum daha var, çok şişko. O da 40 gram. Zayıf olan hareketli olduğu için fit sanırım diğeri daha sakin.

Oyla 0
Türünden kaynaklıdır benimki uçamıyor ve yaşlı o yüzden faxla hareket etmiyor ama 30g ile 35 arasında hep küçük cins görüntüsü normal kuşun bence maşallah allah uxun ömür versin

Oyla 0
maşallah. Keyfi yerinde, fit duruyor. Bu tip bir durumda endişe etmeye gerek yok

Oyla 0
Geri