Maviş Paşa
Forum Sakini
Kuş iyiydi uçmayı da düzeltti gibiydi. Yeni taktım gagataşını yarısını yedi 1 haftada. Kalamara dokunmadı hiç. Bugün kafasını sallayıp kusmaya başladı yem çıkarıyor ağzından.
Kumu çok yiyor yiyip yemediğini bilmiyorum oyun amaçlı yapıyor sabah çok yapmıştı kusmayı şimdi yapmadı inşallah yapmaz bidahaAcaba çok yem yediği için mi kusuyor diyecektim ama büyük ihtimalle hasta olabilir. Hiç veterinere götürdünüz mü?
Kumu çok yemesi de kusma yapabilir ben kendi kuşumdan biliyorum. Bir süre gözlemleyin kumu çok kaçırıyorsa muhtemelen ondandır kum miktarını azaltın. Kusma yine olursa buraya yazın lütfen. Kur kusması da olabilir, erkek kuşlarda çok gözlemlenir.Kumu çok yiyor yiyip yemediğini bilmiyorum oyun amaçlı yapıyor sabah çok yapmıştı kusmayı şimdi yapmadı inşallah yapmaz bidaha
Ceresi de beyaz kahve olunca kusunca korktum
Yok tırnağa kur kusması bi kaç kere yaptı sonra yapmadı hiç. Yem saçıyor ağzından çıkarıyor kumu aldım önünden yemini yiyor darıyı. Suyunu da içiyor şükür.Kumu çok yemesi de kusma yapabilir ben kendi kuşumdan biliyorum. Bir süre gözlemleyin kumu çok kaçırıyorsa muhtemelen ondandır kum miktarını azaltın. Kusma yine olursa buraya yazın lütfen. Kur kusması da olabilir, erkek kuşlarda çok gözlemlenir.
düzelmesine sevindim hocam. Hayır bu kum ile gardenmix arasında fark yokEkli dosyayı görüntüle 28996
@Doğanay Y. Kuşumun kusması geçti çok şükür. kumu önünden alınca yapmadı kusmayı kumunu arada veriyorum 10 15 dk yiyor geri alıyorum. Bide grit kum diye bunu vermişler gardenmix değil sorun olur mu değiştireyim mi vereyim mi.
Bu kumu kanaryaya da verebilir miyim sorun olmaz dimi. Kumu yokmuş vermemişler hiç. Sağlık tohumu vermiştim yemiş onu. Yarin kekik suyu vereceğim. Kendi kuşlarıma da kanaryaya da. İnşallah oda iyi olurdüzelmesine sevindim hocam. Hayır bu kum ile gardenmix arasında fark yok
Verilebilir elbetteBu kumu kanaryaya da verebilir miyim sorun olmaz dimi. Kumu yokmuş vermemişler hiç. Sağlık tohumu vermiştim yemiş onu. Yarin kekik suyu vereceğim. Kendi kuşlarıma da kanaryaya da. İnşallah oda iyi olur