yani ben böyle bir dışkı görmedimO görselde ki kusma ise veterinere danışmalısınız.
Protozoal mı diyorsun yani hocam?O görselde ki kusma ise veterinere danışmalısınız. Aşırı ilerlemiş mantar enfeksiyonlarında gözlemlenen pamukçuklar, pütürcükler gibi.
Hocam aynı zamanda kuşO görselde ki kusma ise veterinere danışmalısınız. Aşırı ilerlemiş mantar enfeksiyonlarında gözlemlenen pamukçuklar, pütürcükler gibi.
hocam aynı zamanda kuşum çok kaşınıyor. Ne yapabilirimO görselde ki kusma ise veterinere danışmalısınız. Aşırı ilerlemiş mantar enfeksiyonlarında gözlemlenen pamukçuklar, pütürcükler gibi.
Ben gözlemelerden kafeste bir ıslaklık görmüştüm. Ama emin olamadım. Ama şu var ki resim de görülmemişsin klavyenin aşağısında su birikintisi vardıSalih, teyit ettin mi, dışkı olmasın? Gözlemlerin ne sonuç verdi?
Aynı zamanda kuşum iyi uçamıyor. Normalde klimanın üstüne çıkabiliyordu. Artık klimaya gelemedin aşağı iniyor.Salih, teyit ettin mi, dışkı olmasın? Gözlemlerin ne sonuç verdi?
Dışkısı bu şekildeKuşunun altına beyaz peçete ser, sabah ya da 1-2 saat sonra fotoğrafını çekip buraya koyar mısın
Hocam aniden yere düşmüyor kuşum. Kanat çırparak aşağı iniyor. Gücü yetmiyor olabilirmiDışkı toparlayabilecek oranda. Probiyotik desteği sağlayınız. Uxamama durumu ciddi bir problem olduğunu gösterir. Aniden kanatlar tutulmamasi lazım.
Kuşumun videosunu muTüy gelişimi zayıf olabilir. Kısa bir video yükler misin Salihcim?
Tüy gelişimi zayıf olabilir. Kısa bir video yükler misin Salihcim?