Kuşum kusuyor acill

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan salih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

salih

Forum Sakini
Merhaba. Kuşum kusuyor gibi geliyor. Ancak ileri düzeyde ishal olmuşta olabilir. Bunun sebebi nedir?

birde kuşumu serbest bıraktım. kafasını sert bir şekilde bilgisayara çarptı. ve kustuğunu daha önce kafeste görmüştüm ancak emin olamamamıştım

Oyla 0
O görselde ki kusma ise veterinere danışmalısınız. Aşırı ilerlemiş mantar enfeksiyonlarında gözlemlenen pamukçuklar, pütürcükler gibi.

Oyla 0
O görselde ki kusma ise veterinere danışmalısınız. Aşırı ilerlemiş mantar enfeksiyonlarında gözlemlenen pamukçuklar, pütürcükler gibi.
Hocam aynı zamanda kuş
hocam aynı zamanda kuşum çok kaşınıyor. Ne yapabilirim

Oyla 0
Kusması devam ediyorsa ,
Eczaneden metpamid alın, insülin ve normal enjektör alın.
Bardağa 9ml su koyun normal enjektör ile, ilaçtan da 1ml çekip 9ml suya katın, insülin enjektörü ile 1 damla kuşa ağızdan verin. Eğer şiddetli bir kusma varsa 0.10ml verebilirsiniz kuşa.

Oyla 0
Kuşunun altına beyaz peçete ser, sabah ya da 1-2 saat sonra fotoğrafını çekip buraya koyar mısın

Oyla 0
Dışkı toparlayabilecek oranda. Probiyotik desteği sağlayınız. Uxamama durumu ciddi bir problem olduğunu gösterir. Aniden kanatlar tutulmamasi lazım.

Oyla 0
Tüy gelişimi zayıf olabilir. Kısa bir video yükler misin Salihcim?

Oyla 0
Geri