Hbb4601
iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşum kusuyor sürekli. Ishal degil. Yemi taze suyu günlük degisiyor.kafesten cikarmiyorum. Antibiyotik denedim kafasindaki tuyler diken diken olucek diye korkuyorum lütfen ne yapicagimi bana soylermisiniz
Kus kumu kullaniyorum. ProbiyoKuş mumu kullanıyor musunuz? Ayrıca probiyotik?
Kusma, bir çok hastalığın ortak belirtisidir. Bu nedenle kisa bir video ve kuş diskilarindan fotoğraf rica edeceğim. Ek olarak kusmugu kokulu mu? Ne süredir böyle? Kullandığınız antibiyotik hangisi?
Dosya yukleyemiyorum dosyanin Boyutu büyük diyor. Kokulu degil diskisi da normal ishal degil. Antibiyotik hangisi bilmiyorum kuscum kucuk bi sisede verdiKusma, bir çok hastalığın ortak belirtisidir. Bu nedenle kisa bir video ve kuş diskilarindan fotoğraf rica edeceğim. Ek olarak kusmugu kokulu mu? Ne süredir böyle? Kullandığınız antibiyotik hangisi?
Kus kumu kullaniyorum. Probiyo
Resmin ekran görüntüsünü alıp öyle yüklemeyi deneyin. Olmazsa Hızlıresim.com a resmi yükleyin linkini buraya atın. Aynı şekilde Streamable.com' dan da video yükleyebilirsiniz.Dosya yukleyemiyorum dosyanin Boyutu büyük diyor. Kokulu degil diskisi da normal ishal degil. Antibiyotik hangisi bilmiyorum kuscum kucuk bi sisede verdi
Teşekkür ederimResmin ekran görüntüsünü alıp öyle yüklemeyi deneyin. Olmazsa Hızlıresim.com a resmi yükleyin linkini buraya atın. Aynı şekilde Streamable.com' dan da video yükleyebilirsiniz.
Resmin ekran görüntüsünü alıp öyle yüklemeyi deneyin. Olmazsa Hızlıresim.com a resmi yükleyin linkini buraya atın. Aynı şekilde Streamable.com' dan da video yükleyebilirsiniz.
Evet acilen kanatlılardan anlayan bir veterinere götürmeniz gerek. Açıkcası kendimi ilaç tavsiye edecek kadar bilgili görmüyorum. Tek söyleyebileceğim kuşunuzu sıcak tutmaya özen gösterin. İnşallah iyileşir ?Durumu kötü maalesef. Bir çok şey olabilir ancak beslenme yetersizligi belirgin olarak etki etmiş. Veterinere götürme ihtimaliniz varsa götürün derim. ? Yoksa eğer diğer arkadaslar da bir baksın, mutlaka ortak bir şey soyleyebiliriz diye düşünüyorum
Burda bu kuslara bakacak veterinerim yok ? teşekkür ederimDurumu kötü maalesef. Bir çok şey olabilir ancak beslenme yetersizligi belirgin olarak etki etmiş. Veterinere götürme ihtimaliniz varsa götürün derim. ? Yoksa eğer diğer arkadaslar da bir baksın, mutlaka ortak bir şey soyleyebiliriz diye düşünüyorum