Kuşum kusuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hbb4601
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hbb4601

iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşum kusuyor sürekli. Ishal degil. Yemi taze suyu günlük degisiyor.kafesten cikarmiyorum. Antibiyotik denedim kafasindaki tuyler diken diken olucek diye korkuyorum lütfen ne yapicagimi bana soylermisiniz

Merhaba,
Öncelikle antibiyotik kullanmayı kesin. Çünkü belli olmayan bir hastalığa antibiyotik kullanmak kuşunuzu daha kötü yapabilir. Kuşunuzun 10 snlik videosunu ve yeni yapmış olduğu dışkıları çekip atarsanız uzmanlarımız tarafından daha iyi yorumlanabilir.

Oyla 0
Kusma, bir çok hastalığın ortak belirtisidir. Bu nedenle kisa bir video ve kuş diskilarindan fotoğraf rica edeceğim. Ek olarak kusmugu kokulu mu? Ne süredir böyle? Kullandığınız antibiyotik hangisi?

Oyla 0
Oyla 0
Kusma, bir çok hastalığın ortak belirtisidir. Bu nedenle kisa bir video ve kuş diskilarindan fotoğraf rica edeceğim. Ek olarak kusmugu kokulu mu? Ne süredir böyle? Kullandığınız antibiyotik hangisi?
Dosya yukleyemiyorum dosyanin Boyutu büyük diyor. Kokulu degil diskisi da normal ishal degil. Antibiyotik hangisi bilmiyorum kuscum kucuk bi sisede verdi

Oyla 0
Oyla 0
Resmin ekran görüntüsünü alıp öyle yüklemeyi deneyin. Olmazsa Hızlıresim.com a resmi yükleyin linkini buraya atın. Aynı şekilde Streamable.com' dan da video yükleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim
Resmin ekran görüntüsünü alıp öyle yüklemeyi deneyin. Olmazsa Hızlıresim.com a resmi yükleyin linkini buraya atın. Aynı şekilde Streamable.com' dan da video yükleyebilirsiniz.

Oyla 0
Durumu kötü maalesef. Bir çok şey olabilir ancak beslenme yetersizligi belirgin olarak etki etmiş. Veterinere götürme ihtimaliniz varsa götürün derim. ? Yoksa eğer diğer arkadaslar da bir baksın, mutlaka ortak bir şey soyleyebiliriz diye düşünüyorum

Oyla 0
Durumu kötü maalesef. Bir çok şey olabilir ancak beslenme yetersizligi belirgin olarak etki etmiş. Veterinere götürme ihtimaliniz varsa götürün derim. ? Yoksa eğer diğer arkadaslar da bir baksın, mutlaka ortak bir şey soyleyebiliriz diye düşünüyorum
Evet acilen kanatlılardan anlayan bir veterinere götürmeniz gerek. Açıkcası kendimi ilaç tavsiye edecek kadar bilgili görmüyorum. Tek söyleyebileceğim kuşunuzu sıcak tutmaya özen gösterin. İnşallah iyileşir ?

Oyla 0
Burda bu kuslara bakacak veterinerim yok ? teşekkür ederim

Oyla 0
acil video paylaşınız, streamable.com ya da youtube üzerinden.

hangi antibiyotiği kaç gündür kullandığınizi yazmaniz lazim, adını kuşçuya sorun mutlaka

Oyla 0
ilk önce kuşun kursağına acilen mama basılması gerekiyor.
Kuş tabana inmiş, bu şekilde 24 saat zor dayanır.
Veterinere,pethopa veya kuştan anlayan, yetiştiren birini bulup veya kuşu aldığınız yeri arayıp A21 yavru mamasını,A21 yoksa başka bir yavru besleme mamasını el besleme aparatı ile kursağına basmasını söyleyin.(internetten Kahramanmaraş muhabbet,pethop gibi arayın, mutlaka birisi üretiyordur ve onda mama ve aparat vardır)
Önce beslenmesi lazım ki dayansın, yoksa ilaç yüklemek şu an fayda vermez.
Bölgenizdeki Veterinerleri ve petshopları tek tek arayın, kuşumu kursaktan besleyebilir misiniz,ücreti ne ise veririm deyin.
Elinizde mama ve aparat var mı diye sorun.
Kuş bu şekilde çok dayanmaz, geceyi çıkaramayabilir maalesef.
Hızlı davranmanız lazım,hızlı davranırsanız kuşunuzun kurtulma ihtimali çok yüksek,ümidinizi kesmeyin.

Son düzenleme:
Oyla 0
Geri