Maşallah ne kadar güzel ?? ayrıca kustuğu yemleri tekrar yemesine izin vermeyin. Kursak mantarına davetiye çıkartırsınız. Birde bana sormamışsınız ama izninizle eş almayla ilgili fikrimi söylemek istiyorum
durumun kendiliğinden düzelmesi gibi bir şey olmaz. Düzelmesi için ortada bir sorun olması lazım ama kur kusması bir sorun değil son derece normal bir şey. Eş alırsanız kuşunuz mutlu olur ama beraberinde daha fazla sorumluluk getirir. Yuvalık, yavru bakımı vs gibi birçok konuda bilgi edinmelisiniz. Dişiyi görünce size olan ilgisi azalsa bile size çok alışkınsa tamamen ilgisi kaybolmaz ama dediğim gibi azalır. Kuşunuza gereken ilgi, alakayı siz gösteriyorsanız eş almak zorunluluk değil tabiki almasanızda olur. Ama diyorsanız, vakit bulamıyorum, ilgilenemiyorum, gün içinde tek kalıyor o zaman eş almanızda fayda var. Eş almazsanız bu durumu böyle devam eder bazı zamanlarda daha çok bazen daha az kur yapar ama genel anlamda bu şekilde devam eder. Son karar sizin tabiki. Uzun yazdım biraz, kusura bakmayın