Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kuşumun son günlerde durumu gayet iyiydi solunum problemini de çözmüştük daha cikarmiyor fakat simdi kusmaya başladı kusarken kafasını salladığü için gözüne de kaçtı ne yapabilirim? Neden kusuyor olabilir? Video
Parazit olma ihtimali var mı? Erkek kuşuma geçmesinden korkuyorum insanllah değildir veteriner acik değil ona yem haricinde verebileceğim birseyler var mı?
Hala sorun devam ediyor olmali. Genelde bayat yem, kursak mantarlari gibi problemde bu tip kusma oluyor. Tedavi etmelisiniz. Başlangıç seviyesinde değil maalesef.
Yinede kontrol altına alınması gerekir. Belirtilen ürünlerden birini temin edebilirseniz iyi gelebilir. Şekerli ürün tüketimi mantarı beslediğinden dolayı, uzak tutulmalıdır. Şekerli gıdalar zaten zararlıdır bu nedenle verilmemelidir.
Merhaba
Kuşuma flagyl ilacinı aldım ağzına bir damala damlattım iştahsız ve yem yemiyor zayıfladı yumurta maması versem bir sakıncası olur mu? kaynatılmış pirinç vermeyi denedim fakat yemiyor biraz yedi ve daha yemiyor
Şeker içeren ürünler verilmediği sürece mama verilebilir lakin ilaç kullanım zamanlarında mama verilmesi pek tavsiye edilmez. kaçıncı günü ilacın?
Yem yemiyor ise elle besleme maması hazırlanıp verilebilir. Zayıf bir bünyeye ilaç kullanımı maalesef iyi gelmez.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.