Kuşum kusuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UTKU e
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UTKU e

Yeni Üye
Kuşum 2.5 yaşında ara sıra kusardi bundan öncede oldu ancak geçmişti çok bitkin gözüküyor ve gagasını sallayıp kusuyor her yer yem oluyor mantar kremi var sürüyorum 1 gündür ancak pek değişim olmadı lütfen yardım edin kusarken arada sıvı birşeyde çıkarıyor

Kusan kuşun neresine krem sürüyorsunuz acaba merak ettim? Krem ne alaka?

Kuşun dışkılarının resmini ekleyin. Ve kuşta gözlemlediğiniz diğer belirtileri yazın yardımcı olmaya çalışalım...

Oyla 0
Krem gagalarinin yanına sürüyoruz. Fotoğrafını atamyacagim ancak sıvık dışkılıyor. Krem ne alak derseniz benim kuşum kendini kasittirmaz ancak bugün kendini bize bırakıyor kasittiriyor. Krem ne alaka derseniz daha önce de aynı oldu çok küstü halsizdi ve kaşıtıyordu . Kusmayı alakasız da olabilir . Gereksiz olduysa kusuruma bakmayın.

Oyla 0
Krem gagalarinin yanına sürüyoruz. Fotoğrafını atamyacagim ancak sıvık dışkılıyor. Krem ne alak derseniz benim kuşum kendini kasittirmaz ancak bugün kendini bize bırakıyor kasittiriyor. Krem ne alaka derseniz daha önce de aynı oldu çok küstü halsizdi ve kaşıtıyordu . Kusmayı alakasız da olabilir . Gereksiz olduysa kusuruma bakmayın.

Yazdıklarınızdan bişey anlamadım malesef....

Oyla 0
Kuşum 2.5 yaşında ara sıra kusardi bundan öncede oldu ancak geçmişti çok bitkin gözüküyor ve gagasını sallayıp kusuyor her yer yem oluyor mantar kremi var sürüyorum 1 gündür ancak pek değişim olmadı lütfen yardım edin kusarken arada sıvı birşeyde çıkarıyor
Aynı şey bende de olmuştu ve oluyor kusma durumu. durumlar kısmında benim paylaşımıma girin isterseniz bütün yazılanları detaylı okuyun bişeyler anlarsınız. Banada ümit abi dedi ama mantar veya koksidiyoz olabilir çünkü üşütme durumu olsa 1 kez olur iyi bakarsın kusma durumu geçer diye biliyorum çok iyi Bi veterinere götürüp test yaptır sonuçlarını ve verdikleri veya tavsiye ettikleri ilaçları kullanmadan buraya yaz buradakiler onaylansın çünkü saçma sapan ilaçlar verebiliyorlar test sonuçlarına güvenebilirsin ama ilaçlara bilemiyorum

Oyla 0
Geri