Yeni kuş aldım erkek diğer kuşlara göre küçük gibi 40 günlük dediler ama kanatları tam çıkmamıs "kısa" kuyruğuda kısa internnette izlediğim buyume videolarına göre 26 -27 günlük gibi duruyor ne zaman kanatları çıkar ve uçmaya başlar
Hizliresim.com üzerinden ekleyin tüy hastalığı olabilirFotograf cok buyuk diyor yukleyemiyorum Evet yem yiyor ama kanatları uzamamamış fazla oyuzden ucamıyor ne zaman uzar
Tahmin ettiğim gibi kuşunuzda tüy hastalığı var melesef bu şekilde kalacak tüyleri ve uçamaz bu durumdaBoyut duşurdum oldu bide cinsi veya turu nedir anlayabilirseniz soylermisiniz
Aldığımda yok demişti Ama Uçamaması beni biraz üzdü bide biraz. fazla durmuş galiba annesi yolmuş o yuzden olabilirmi belki hastalığı yokturTahmin ettiğim gibi kuşunuzda tüy hastalığı var melesef bu şekilde kalacak tüyleri ve uçamaz bu durumda
BT amin Forte
Veya tellayamin Forte kullanmanız şart
Türü hakkında ise Emin olmamak ile birlikte ben baskın parçalı diyorum
Doğanay hocam görünce türü hakkında bilgi verir
BT amin ForteTahmin ettiğim gibi kuşunuzda tüy hastalığı var melesef bu şekilde kalacak tüyleri ve uçamaz bu durumda
BT amin Forte
Veya tellayamin Forte kullanmanız şart
Türü hakkında ise Emin olmamak ile birlikte ben baskın parçalı diyorum
Doğanay hocam görünce türü hakkında bilgi verir
BT amin Forte
Veya tellayamin Forte bu ilaçlar ne işe yarıyor kuşcuda satılırmı ?
Hayır kuşçu da satılmaz akyol kardeşler Trendyol veya Hepsiburada'dan alabilirsinizBT amin Forte
Bu durumda beklemek doğru olacaktır takviyeleri almanızı tavsiye ederim umarım öyledir ve tüyleri çıkarAldığımda yok demişti Ama Uçamaması beni biraz üzdü bide biraz. fazla durmuş galiba annesi yolmuş o yuzden olabilirmi belki hastalığı yoktur
Bt amin forte kullanın kesinlikle benim kuşuma çok iyi gelmişti uçmasını sağladıBT amin Forte