Betül kara65
Yeni Üye
Cevabınız için teşekkürler.Merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle benim görüşüm kusmaya çalışıyor olabilir. Yeni yapılmış dışkı fotoğrafları atabilirseniz daha sağlıklı bir şekilde yorumlanabilir. Bu arada kuş kumu kullanıyor musunuz, Meyve sebze yediriyor musunuz, hangi marka yem kullanıyorsunuz? Ne zamandır bu hareketi yapıyor?
İlaç olarak mikostatin önermiştiler ve ilacı almıştım da fakat ilacı kullanmdan kaybettim kuşu@Doğanay Y. @Atilla Algansoy @Malkoçoğlu @neanderthalensis hocalarım müsait olunca daha iyi yorumlarlar diyr dusunuyorum. Basiniz sag olsun bu arada peki hic ilac seruveniniz oldu mu? Genelde kursak mantarinda mikostatin kullaniliyor. Sizi de yanlış yönlendirmek istemem uzmanların bakması en doğrusu olur. Çok geçmiş olsun
Geçen yaz eşi de aynı kusuyordu ses çıkarıyordu nefes alıp verirken kustuğunda sümüksü bi şekilde kusuyordueşi ne zaman öldü? eşinin hastalığiyla ve tüm belirtileri ile ilgili detay yazarmısıniz?
Evet yemini değiştirip yeni yem alacağımDışkı temiz olsa da ishali var kuşunuzun. Kursak enfeksiyonu riski ya da bayat yem tüketiminden kaynaklı gibi durumu daha çok