Kuşum neden böyle yapıyor?

Çözüm
Merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle benim görüşüm kusmaya çalışıyor olabilir. Yeni yapılmış dışkı fotoğrafları atabilirseniz daha sağlıklı bir şekilde yorumlanabilir. Bu arada kuş kumu kullanıyor musunuz, Meyve sebze yediriyor musunuz, hangi marka yem kullanıyorsunuz? Ne zamandır bu hareketi yapıyor?
Merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle benim görüşüm kusmaya çalışıyor olabilir. Yeni yapılmış dışkı fotoğrafları atabilirseniz daha sağlıklı bir şekilde yorumlanabilir. Bu arada kuş kumu kullanıyor musunuz, Meyve sebze yediriyor musunuz, hangi marka yem kullanıyorsunuz? Ne zamandır bu hareketi yapıyor?

Oyla 0
Çözüm
Merhaba,
Cevabınız için teşekkürler.
Kuş kumu bayağıdır kullanmıyorum aslında. Meyve sebze yiyor zaten severek.
Yem markası bonisa alıyorum

Oyla 0
Bu hareketi sesleri aslında bir süredir yapıyordu fakat eşini de aynı sebepten ötürü kaybettim kursak mantarı demişlerdi bende kötü Bişey olmasından korkuyorum

Oyla 0
Dışkı temiz olsa da ishali var kuşunuzun. Kursak enfeksiyonu riski ya da bayat yem tüketiminden kaynaklı gibi durumu daha çok

Oyla 0
Oyla 0
Geri