Kuşum nefes alırken ses çıkarıyor

Betül kara

iyikus.com Üyesi
Kuşuma eş almıştım ilk aldığımdan beridir nefes alırken ses çıkarıyordu veterinere getirmiştim oral çozücü vermişti biraz iyi olmuştu ama hayla azar azar ses çıkarıyordu aradan zaman geçti yine ses cıkarmaya başladı bu sefer daha yüksek sesle çıkarıyor kuşumla ayırdım 1seneden beri beraberdiler ama kavga ediyordular şimdi durumu baya kötü bana da alışkın değil onun yanına olup güven de veremiyorum daha çok korkuyor eski oral çozücü ilacından koydum suyuna ama durumu daha kötüye gidiyor şu an nefes almaıyor gibi ne yapmalıyım? Başka bir ilaç öneriniz var mı acaba?

Merhaba, ciddi bir solunum yolu + başka birkaç problemin göstergesi bu inleme. Bana kalırsa veterinere danışıp test yaptırın. Dışkısını bilmiyorum fakat ötme bu şekilde arttığında ilerlemiş bir rahatsızlığın belirtisidir. Ufak besin takviyeleri yeterli olmayacaktır :(

Oyla 0
Merhaba. Yani bana daha çok korkunca çıkardığı bir ses gibi geldi. Hangi ilacı kullandınız? Ne süredir böyle? Ağız açıp kapayarak, kuyruk aşağı yukarı sallanarak nefes almaya çalışıyor mu? Dışkıda bozulma var mı?
Evt biraz korkuyor onu kendime bir türlü alıştıramadım diyer kuşum bana çok alıskın ama bu korkudan değil çünki hep yanındaydim kitap okuyordum ve birden başladı onu korkutacak bişey olmadı yani "neocure" oral çözelti tozu vermişti veteriner fakat kısa zaman sonra yine başladı 20 gündür böyle ve dışkısında değişiklik var evet kuyruğuna yapışıyor..

Oyla 0
Evt biraz korkuyor onu kendime bir türlü alıştıramadım diyer kuşum bana çok alıskın ama bu korkudan değil çünki hep yanındaydim kitap okuyordum ve birden başladı onu korkutacak bişey olmadı yani "neocure" oral çözelti tozu vermişti veteriner fakat kısa zaman sonra yine başladı 20 gündür böyle ve dışkısında değişiklik var evet
Dışkıyı atar mısınız? Temiz bir havlu kağıt serin dışkılara bakalım. Doğanayın düşündüğü ise çok yapabileceğimiz bişey yok ama belki öneride bulunabiliriz.

Oyla 0
Geri