roadhouseblues Veteran Katılım 18 Eyl 2020 Mesajlar 1,060 Çözümler 4 Yaş 29 Konum Gaziantep 6 Şub 2024 #1 Ben de yeni farkettim bişey olur mu acaba gözüne zarar gelir mi?
İpek.s Veteran Katılım 17 Şub 2022 Mesajlar 3,311 Çözümler 26 Konum İzmir 6 Şub 2024 #2 Sorun olacağını sanmıyorum benimde başıma geldi hemen yıkanması için şu koydum problem olmadı Oyla 1 Downvote
roadhouseblues Veteran Katılım 18 Eyl 2020 Mesajlar 1,060 Çözümler 4 Yaş 29 Konum Gaziantep 6 Şub 2024 #3 İpek.s' Alıntı: Sorun olacağını sanmıyorum benimde başıma geldi hemen yıkanması için şu koydum problem olmadı Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim gözlemledim, gözünde bi sorun yok gibi.Ben de bir kaba temiz su koydum,banyo yaptılar şimdi iyiler Bir an panikledim Oyla 0 Downvote
İpek.s' Alıntı: Sorun olacağını sanmıyorum benimde başıma geldi hemen yıkanması için şu koydum problem olmadı Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim gözlemledim, gözünde bi sorun yok gibi.Ben de bir kaba temiz su koydum,banyo yaptılar şimdi iyiler Bir an panikledim