Kuşum ses duyunca korktu ve uyuyo

İlk başa göre daha kötü oluyor veterinere gidemem dışarısı karşı buzlu veteriner uzak ev sıcaklı iyi yem yemiyor birden bire oldu

Oyla 0
Kuşunuz rahatsız ve halsiz görünüyor. Öncelikle kafesine geri koyun. Sıcak tutun ortam ısısı sabit olsun (23-24 C)
Tek dışkıdan bir şey anlamak çoğu zaman mümkün olmaz. Kuşunuz hastalığını muhtemel gizlemiş ve çok bitkin düşünce belli etmeye başlamış. Gözlemleyip semptomları anlamak ve ona göre veteriner desteği almak en doğrusu.

Nefes problemi mi var?
İshal mi?
Basit bir üşütme mi?
Sindirim problemi mi?
Kursak ile alakalı problem mi yaşıyor?
Tünek de durabiliyor mu?
Kabarıyor mu?

Bunları tam gözlemlemekte yarar var.

Oyla 0
Şuan çeketimin içine aldım şimdi bieazdaha iyi sanki az bişe üşütmüş zorşa vitamini verdim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210216-142847.jpg
    Screenshot_20210216-142847.jpg
    319.5 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20210216-142843.jpg
    Screenshot_20210216-142843.jpg
    323.5 KB · Görüntüleme: 6
Oyla 0
Kuşunuz rahatsız ve halsiz görünüyor. Öncelikle kafesine geri koyun. Sıcak tutun ortam ısısı sabit olsun (23-24 C)
Tek dışkıdan bir şey anlamak çoğu zaman mümkün olmaz. Kuşunuz hastalığını muhtemel gizlemiş ve çok bitkin düşünce belli etmeye başlamış. Gözlemleyip semptomları anlamak ve ona göre veteriner desteği almak en doğrusu.

Nefes problemi mi var?
İshal mi?
Basit bir üşütme mi?
Sindirim problemi mi?
Kursak ile alakalı problem mi yaşıyor?
Tünek de durabiliyor mu?
Kabarıyor mu?

Bunları tam gözlemlemekte yarar var.
Dışarıda kar var ve suğuk veterinene gidene kadar zat3n ölür

Oyla 0
merhaba, kuşunuz korkmuşsa eğer kafesine koyun ve üzerini örtün sıcak bir yerde olduğundan emin olun.
yem yiyor mu su içiyor mu akşama kadar bu kontrolleri sağlayın lütfen.
suyuna multivitamin damlatmanızı öneririm

Oyla 0
merhaba, kuşunuz korkmuşsa eğer kafesine koyun ve üzerini örtün sıcak bir yerde olduğundan emin olun.
yem yiyor mu su içiyor mu akşama kadar bu kontrolleri sağlayın lütfen.
suyuna multivitamin damlatmanızı öneririm
Yem yemiyor su içmiyor kuş ceketimin içinde şimde eskisine göre kabarık durmuyor ama uyuyor nasıl yem yedircem

Oyla 0
Kafesine koydum sıcak bir yere koydum kabarık fazla değil ama yem yemiyor ne yapmalıyım

Oyla 0
Beslenme, stres kaynaklı dışkılama. Baska bir şey aramamak gerekiyor. Rahatsiz etmeyiniz kisa süre

Oyla 0
Korkma durumlarinda kuslar olağan durumdan fazla tepkiler verebilir. Başka bir şeye bağlanması zor maalesef.

Oyla 0
Geri