zehralimonunannesi
Yeni Üye
Kuşum sürekli tek bir sesi çıkarıyor ve bu ses çıktığında kuyruğu hareket ediyor sanki ağlıyormuş gibi bir ses neden oluyor
Sizce veterinere göstermeli miyim yada nelere dikkat etmeliyim uapmam gereken bir şey var mı simdilikSolunum sorunu olabilir ilerlemis
kısa bir video paylaşabilir misiniz?Sizce veterinere göstermeli miyim yada nelere dikkat etmeliyim uapmam gereken bir şey var mı simdilik
Ekli dosyayı görüntüle VID-20230723-WA0014_001.mp4kısa bir video paylaşabilir misiniz?
Böyle belirgin hastalık gösteren kuşlar genelde geç ev sağlık sorunu oluyor. Mutlaka götürülmeli imkan varsa. Solunum yolu problemleri, megabakteri kaynaklı veya diğer zayıflamalardan dolayı bahsettiğiniz davranışı arttırmış olabilir.
Kuşum onu emanet bırakmıştım sehir dışında olduğum için odada tek başına bakmışlar ama nasıl ilgilenmisler bilmiyorum 2 kuşu olan bitişine bırakmıştım son 1 hafta ise 3unude birleştirmiş hava cok sicak olduğu icin ve günde 2 kere falan suya soktum diyor şu an çok sukur böyle yapmıyor daha iyi bu sesi çıkarmayı birakti