Kuşum sürekli sağ ayağını kaldırıp indiriyor.

mubissever98

Çevirmen
Merhaba arkadaşlar

Bu sabah kalktığımda farkettim ki oğlum sağ ayağını kaldırıp indiriyor tünekteyken. keyfi yerine ama ve aniden tellere de atlatabiliyor neden böyle davranıyor anlamadım. ayaklarına baktım herhangi bir morarma vs yok gibi geldi.

siz de bir bakarsanız çok mutlu olurum.

şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• 7D3C0279-8971-4C5C-A8A9-F474FB0C5F95.jpeg
    7D3C0279-8971-4C5C-A8A9-F474FB0C5F95.jpeg
    2.3 MB · Görüntüleme: 17
bir ayağını çekip uyku halindeki gibi top yapmıyor, top yapıp bırakıyor sürekli sanki üzerine basamıyor gibi, parmağımda durdu az önce bakınca tünekte de duruyordu ama gözüme biraz şiş gibi geldi umarım göz yanılmasıdır. biraz da titriyor gibiydi ortam sıcaklığı normal acaba tüy dökümü mevsiminde diye mi hafif hafif titriyor?

Oyla 0
Dışarıya salınan kuşlar bir yerlerde ufak tefek olaylar yaşarsa ya da tellere atladığında ayağına küçük çaplı zarar verirse o ayağını kullanmayı azaltarak iyileşme sürecine sokar kendisini. Takip edin eğer devam ederse ayaklarına terramicyn sürün ve ayak tabanlarını kontrol edin. Ciddi bir şey gibi görünmüyor

Oyla 0
Dışarıya salınan kuşlar bir yerlerde ufak tefek olaylar yaşarsa ya da tellere atladığında ayağına küçük çaplı zarar verirse o ayağını kullanmayı azaltarak iyileşme sürecine sokar kendisini. Takip edin eğer devam ederse ayaklarına terramicyn sürün ve ayak tabanlarını kontrol edin. Ciddi bir şey gibi görünmüyor
teşekkür ederim, oğlum hep dışarıda ben ne olur ne olmaz çıkıp dışarı teramisin krem aldım.

Oyla 0
Merhaba iyi günler. Dediğiniz hareketi kendi kuşlarım da da gözlemliyorum. Arada ayaklarını dinlendirmek için yapabilirler, bizim parmak çıtlatma yapmamıza benzetmek yanlış olmaz sanırım. Umarım başka bir sıkıntısı yoktur :giggle:

Oyla 0
Geri