Kusum surekli uyuyor

hayvansever.

Yeni Üye
Bu hafta biraz hastaydım ilk ben hastalandım sonra ailem şimdi iyileştim fakat kuşumla ilgilenmek istiyorum elime alıyorum sürekli uyuyor sanki hasta napabilirim çok kötü görünüyor eski enerjisi yok neden anlamıyorum korkuyorum ayaklarì sıcakta deil napabilirim?

Son düzenleme:
Bu hafta biraz hastaydım ilk ben hastalandım sonra ailem şimdi iyileştim fakat kuşumla ilgilenmek istiyorum elime alıyorum sürekli uyuyor sanki hasta napabilirim çok kötü görünüyor eski enerjisi yok neden anlamıyorum korkuyorum ayaklarì sıcakta deil napabilirim?
çok geçmiş olsun. Kuşunuzdan ve dışkısından görsel ekler misiniz?

Bu konu yardımcı olabilir, kuşunuzun minimum 15 saniyelik videosunu streamebla’den, Fotoğrafı da direk sitemizden yükleyebilirsiniz. Eğer dosya büyük derse atacağınız fotoğrafın ss’ini alıp tekrar deneyebilirsiniz.

Nasıl ekleyeceğim bilmiyorum fakat dışkısı normal ama kendisi bu sabahtan beri kabarık duruyor
Bazen dışkı kus sahibine normal gelirken normal olmayabiliyor parazit falan olma ihtimaline karsi dışkı resminide eklerseniz daha iyi olur ayrıca videoda kuyruguda gözüksün sekme falan var mı kuyrukta

Geri