öncelikle merhabalar kuşum tek ayak üstünde duruyor kendi kabartıyor ve uyukluyor bu bir hastalık belirtisimidir ve dışkısı su gibiydi ekmek verdim toparlasın diye bunalrın sebepleri ne olabilir?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu konuda yani üşümüş kuş İçin iyi gelecek mama nr ola bilir ev ortamında yapa bileceğimizdışkısı su gibi dediniz muhtemelen üşütmeye bağlı isal olabilir rengide dışkının önemli ekmek ve haslanmış patates verilebilir mama yapımına ve hijyenik ortam önemlidir.
Kuşun bulunduğu ortam kaç derece? Nem oranı yüzde kaç?Bu konuda yani üşümüş kuş İçin iyi gelecek mama nr ola bilir ev ortamında yapa bileceğimiz
Oda sıcaklığı ve en sıcak odada şuanda durumu bu tüyleri kabarıkmı ayırt edemedim kuşu alalı 5 gün olduKuşun bulunduğu ortam kaç derece? Nem oranı yüzde kaç?
Kuşum en büyük sorunu yemiyor kırsalına bakmak istedim Berki gizliden yiyordur elimi param parça etiortama alışmaya çalışıyor muhtemelen
Kursagına bakmaya calıştım ve uyuyor genelikle günün yarısında sabahları ne yapacağımı bilmiyorumKuşum en büyük sorunu yemiyor kırsalına bakmak istedim Berki gizliden yiyordur elimi param parça eti
Tamam paylaşacagımKafesin altına kağıt havlu/peçete koyun. Kuş üzerine bir kaç dışkısını yaptıktan sonra resimlerini çekip buraya yüklersiniz daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.