Ela Alpaslan
Yeni Üye
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Sıcak havalarda kanatlı hayvanlar bu şekilde kanatlarını açarlar fakat titreme tepkisi icin bi yorum yapamayacagim malesef.Merhaba kuşum sürekli kanatlarını açıyor ve titriyor normalde böyle olmazdı ama bir kaç haftadır sürekli bunu yapıyor. Başka kuşlarım da var ama hiç biri böyle bir şey yapmıyor ne yapmam lazım?
Ekli dosyayı görüntüle 18458
Bende ilk sıcaktan diye düşündüm ama sonra titrediğini görünce ister istemez tedirgin oldum. Yorumunuz ve fikriniz için teşekkür ederim.Sıcak havalarda kanatlı hayvanlar bu şekilde kanatlarını açarlar fakat titreme tepkisi icin bi yorum yapamayacagim malesef.
Rica ederim daha bilgi sahibi arkadaslarimiz sayfadan yorum yapabileceklerdir zaten degilse veteriner yardimi lazim olacaktir.Hepsi birer can sonucta ,umarim ciddi biseyi yoktur endişelenecek.Bende ilk sıcaktan diye düşündüm ama sonra titrediğini görünce ister istemez tedirgin oldum. Yorumunuz ve fikriniz için teşekkür ederim.
Rica ederim daha bilgi sahibi arkadaslarimiz sayfadan yorum yapabileceklerdir zaten degilse veteriner yardimi lazim olacaktir.Hepsi birer can sonucta ,umarim ciddi biseyi yoktur endişelenecek.
Çok teşekkür ederim cevabınız içinEvet epey daralıyor belli ki. Kanat açma stili tam olarak sıcaklamış kuşlarda olduğu gibi. Titremesi de ısı durumunu yaymak ya da stres kaynaklı olabilir.