Kuşum tuhaf bir ses çikariyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elçin c.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elçin c.

iyikus.com Üyesi
Merhabalar 4 yaşinda erkek bir muhabbet kusum var. Son zamanlarda tuhaf bir ses çikarmaya başladi bu s3s son günlerde iyice artti. Sesi uyurken yem yerken ve kaşınırken yapiyor. Kuşum hareketli yemesi içmesi de iyi hasta gibi değil bu sesi neden yapiyor2 Mart 2023

Merhaba, aramıza hoşgeldiniz 🙂
Kuşunuzda ilerlemiş Bir solunum problemi var ilaç tedavisi gerekebilir arkadaşlar daha detaylı Bilgi verecektir ama doksisiklin,eritromisin,enfosaklisin,taylosin maddeli ilaçlar kullanılabilir
Şuan için kuşunuzu sıcak ortamda tutun banyo yaptırırsanız şuan için ara verin
Geçmiş olsun

Merhaba, aramıza hoşgeldiniz 🙂
Kuşunuzda ilerlemiş Bir solunum problemi var ilaç tedavisi gerekebilir arkadaşlar daha detaylı Bilgi verecektir ama doksisiklin,eritromisin,enfosaklisin,taylosin maddeli ilaçlar kullanılabilir
Şuan için kuşunuzu sıcak ortamda tutun banyo yaptırırsanız şuan için ara verin
Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Dışkısı iyi ve hareketli çok da ötüyor uçarken de ses yapmiyor sadece dediğim gibi yem yerken, kaşınırken ve uyurken ses yapiyor kesin midir solunum problemi😞 Aviast kullaniyorum 3 gündür iyi gelir mi bu vitamin

Çok teşekkür ederim ilginiz için. Dışkısı iyi ve hareketli çok da ötüyor uçarken de ses yapmiyor sadece dediğim gibi yem yerken, kaşınırken ve uyurken ses yapiyor kesin midir solunum problemi😞 Aviast kullaniyorum 3 gündür iyi gelir mi bu vitamin
Daha etkili vitamin ve takviyeler iş görür
Tollayamin Forte ,gerwit , elektirolik ve entrobac gibi

Evvet bana kalırsa ilerlemiş bir solunum problemi kuyruk sekmesi var ve çıkardığı ses hava kenesi gibi dururyor

Bu bahsettiğiniz vitaminlerden hangisini almami önerirsiniz? Bir de özel olarak biz bu süreçte neye dikkat etmeliyiz bu konuda da bilgi verebilirseniz sevinirim

Bu bahsettiğiniz vitaminlerden hangisini almami önerirsiniz? Bir de özel olarak biz bu süreçte neye dikkat etmeliyiz bu konuda da bilgi verebilirseniz sevinirim
Tollayamin Forte, entrobac ve elektirolik tavsiye ederim bu süreçte

Size önerdiğim
İlaçların herhangi birini temin ediniz bu süre içerisinde solunumu zora sokacak şeylerden Uzak durmanizda fayda var cereyana maruz kalmasın toz vs. Olmamasına dikkat edin ıslanmamasi için dikkatli olun
Günlük rutin hijyene dikkat ediniz

Tollayamin Forte, entrobac ve elektirolik tavsiye ederim bu süreçte

Size önerdiğim
İlaçların herhangi birini temin ediniz bu süre içerisinde solunumu zora sokacak şeylerden Uzak durmanizda fayda var cereyana maruz kalmasın toz vs. Olmamasına dikkat edin ıslanmamasi için dikkatli olun
Günlük rutin hijyene dikkat ediniz
İlaç dediğiniz Tollayamin Forte, entrobac ve elektirolik dediklerinizden biri mi?

Hayır bunların 3 ünde takviye

(doksisiklin,eritromisin,enfosaklisin,taylosin) ilaçlar bunlar
Öncelikle cok teşekkür ederim sizlere. İlginiz ve bilgilendirmeleriniz için. İlaç kullanmak istemiyorum daha önceki 2 kuşum ilaçlardan sonra çok kötü oldular ağir geldi ve felç geçirdiler. Sadece bu multivitaminleri kullanmak istiyorum bu vitaminleri nereden temin edebilirim

Öncelikle cok teşekkür ederim sizlere. İlginiz ve bilgilendirmeleriniz için. İlaç kullanmak istemiyorum daha önceki 2 kuşum ilaçlardan sonra çok kötü oldular ağir geldi ve felç geçirdiler. Sadece bu multivitaminleri kullanmak istiyorum bu vitaminleri nereden temin edebilirim
Rica ederim 🙂 ne demek yardımcı olabilirsem ne mutlu
Kaybınız için üzgünüm ama şunu söylemek isterim ki diğer kuşların sorunlarını kullandığınız ilaçlari ve dozunu bilmediğim için birşey söylemem doğru olmaz
Ama şunu eklemek istiyorum kuşunuzun durumu her halükarda vahim veterinere de görürseniz ilaç tedavisi gerektiğini söyleyecek
Kuşunuz bu durumda iken tavsiye ettiğim takviyeler ise yaramaz ve ne yazık ki kuşunuzun sonu diğerleri gibi olur
Erken tedavi hayat kurtarır
Diğer kuşlarınızda geç kalmış olabilirsiniz
Çünkü bir çok kuş hastalığını gizler ve son evrede belirtileri başlar
En azından elimden geleni yaptım dersiniz
Önerdiğim takviyeleri ilaç kullanımında destekleyici ve bağışıklığın güçlenmesi için kuş ve karar sizin onu en iyi düşünen siz olmalısınız
Hepsiburada
Trendyol ve Akyol kardeşlerden bulabilirsiniz iyi günler geçmiş olsun

Herhangi bir vitamin ile tedavi etmek mümkün değil maalesef. Solunum sorununun ilaç ila çözülmesi lazım. Dozaj doğru ayarlandığında sorun genelde olmaz
Bu ilaçlar insan için peki kuş için olan tavsiye ettiğiniz bir şey var mı? Kuşum çok hareketli dişkisi çok iyi ve ötüyor neşeli. Ilacı verince halsizlesmesinden ve yemden kesilmesinden korkuyorum

ilacin tedavi garantisi olmaz ancak ilaç kullanmazsanız kuş ölür

geçmiş olsun..
Teşekkür ederim
Kaybınız için üzgünüm ama şunu söylemek isterim ki diğer kuşların sorunlarını kullandığınız ilaçlari ve dozunu bilmediğim için birşey söylemem doğru olmaz
Ama şunu eklemek istiyorum kuşunuzun durumu her halükarda vahim veterinere de görürseniz ilaç tedavisi gerektiğini söyleyecek
Kuşunuz bu durumda iken tavsiye ettiğim takviyeler ise yaramaz ve ne yazık ki kuşunuzun sonu diğerleri gibi olur
Önerdiğim takviyeleri ilaç kullanımında destekleyici ve bağışıklığın güçlenmesi için kuş ve karar sizin onu en iyi düşünen siz olmalısınız
Hepsiburada

Hepsiburada
Bu ilaçlar insanlarin kullandiği ilaçlar. Solunum için kuşlara özgü bir ilaç yok mu? Kuşumun genel durumu iyi neşeli ötüyor ilaç kullaninca halsizleşip yemden kesilmesinden korkuyorum. Çok kaşiniyor ve beyaz kepek tarzı parazit çok şu an bu solunum sıkıntısı bu yüzden olmuş olabilir mi. Eğer öyleyse parazit tedavisi yapinca düzelir mi

Teşekkür ederim

Bu ilaçlar insanlarin kullandiği ilaçlar. Solunum için kuşlara özgü bir ilaç yok mu? Kuşumun genel durumu iyi neşeli ötüyor ilaç kullaninca halsizleşip yemden kesilmesinden korkuyorum. Çok kaşiniyor ve beyaz kepek tarzı parazit çok şu an bu solunum sıkıntısı bu yüzden olmuş olabilir mi. Eğer öyleyse parazit tedavisi yapinca düzelir mi
Parazit tedavisi yapınca düzelmez
Siz bilirsiniz benim soylecek pek birşeyim kalmadı malesef 😕
Umarım iyi olur kuşunuz geçmiş olsun

Geri