Kuşum uçamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Talya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Talya

iyikus.com Üyesi
Merhaba, bir kaç gün önce kursak mantarı şüphesiyle konu açmıştım bir sorun olmadığı söylenmişti. Bugün aynı kuşum uçamamaya başladı. Hemde hiç uçamıyor. Kafesinden çıkardım ve yere düştü. Yumurta şüphesi olduğunu düşündüm ama yumurta varken çok yükseklere uçtuğuna şahit olmuştum. Biraz halıda yürüdükten sonra geri elime aldım ve kendiliğinden kafese girdi normalde hiç istemezdi kafesine girmeyi dışarıyı daha çok severdi. Neyi olabilir?

Ekli dosyalar

Merhaba, uçamamasının çok sebebi olabilir. Tüy eksiklikleri, tüy dönemi, yağlanma, az egzersiz, yumurta durumlar ve hastalıklar. Dışkısı nasıl

Oyla 0
Dışkılar pek kötü görünmüyor. Görünüşü de bir sorunu teşkil etmedi ancak biraz solunum yolu sorunu var gibi geldi bana

Oyla 0
Dışkılar pek kötü görünmüyor. Görünüşü de bir sorunu teşkil etmedi ancak biraz solunum yolu sorunu var gibi geldi bana
Bu hareketi bazen ağzını daha çok açarak yapıyor bazende normal bir şekilde duruyor yani ağız hareketi olmadan, kesin hasta diyebilir miyiz eğer öyleyse ne kullanmam gerekir

Oyla 0
arkadaşlarda bir baksınlar da ona göre ortak bir kanıda buluşabiliyor muyuz bakalım

Oyla 0
Geri