Kuşum uçarken değişik bir ses çıkartıyor sebebi ne olabilir

Çözüm
inceledim. haftada 1 yemlerine 1 çay kaşığı aspur ve 1 çay kaşığı gardenmix sağlık tohumu karıştırıyorum. bunlar yağlanmayı arttırır mı?
Aspuru ayrıyeten vermenize gerek yok. Yemdeki oranı %35 civarı olursa gayet iyi olur.. Sağlık tohumunu da ideal veriyorsunuz.
günlük 2 çorba kaşığı yemden fazla yemeyecek, gram olarak tam karşılığı varsa hassas tartım var doğru değerlerde yem verebilirim.
Yanlış hatırlamıyorsan günde yaklaşık 10-15 gram kadar yiyorlardı yine de biraz araştırın.. Ona göre verirsiniz. Hassas tartınız var madem günlük kilosunu da not etmenizi öneririm.
haftalık yumurta maması ve probiyotik te genel verdiklerim arasında
Haftada bir yumurta maması verebilirsiniz. Probiyotiği de haftada iki kez...
Tüy dönemi uçuşları çok zorlu oluyor. Hava kesesi akarları ya da idmansız olmaları bu sesi çıkarttırıyor genelde. Solunum problemleri de bazen bu tip uçuşlarda zorlanmasına neden olabiliyor.

Oyla 0
Hafiften diyete başlamanızı öneririm. Kilosu biraz fazla gibi..
nasıl bir diyet uygulamalıyım. güncel kullandığım yem gardenmix pembe şerit.
Tüy dönemi uçuşları çok zorlu oluyor. Hava kesesi akarları ya da idmansız olmaları bu sesi çıkarttırıyor genelde. Solunum problemleri de bazen bu tip uçuşlarda zorlanmasına neden olabiliyor.
aralık ayından beri yani kuluçkadan beri doğru düzgün uçmadılar. kuluçka sonrası salmoneşla vs. derken uçurma fırsatım olmadı. şu sıralar az az uçurmaya başladım.

Oyla 0
nasıl bir diyet uygulamalıyım. güncel kullandığım yem gardenmix pembe şerit.

aralık ayından beri yani kuluçkadan beri doğru düzgün uçmadılar. kuluçka sonrası salmoneşla vs. derken uçurma fırsatım olmadı. şu sıralar az az uçurmaya başladım.
Şu konuya bir bakmanızı öneririm:

Oyla 0

Oyla 0
Şu konuya bir bakmanızı öneririm:
inceledim. haftada 1 yemlerine 1 çay kaşığı aspur ve 1 çay kaşığı gardenmix sağlık tohumu karıştırıyorum. bunlar yağlanmayı arttırır mı? vermeye devam edeyim mi? günlük 2 çorba kaşığı yemden fazla yemeyecek, gram olarak tam karşılığı varsa hassas tartım var doğru değerlerde yem verebilirim.

limon yeşillik vs. vermek istemiyorum şu durumda :( dışkılar yeterince sulu maalesef

ek olarak, yemlerinden yulafı ayıklamalı mıyım? (kilolu kuş için)

Oyla 0
inceledim. haftada 1 yemlerine 1 çay kaşığı aspur ve 1 çay kaşığı gardenmix sağlık tohumu karıştırıyorum. bunlar yağlanmayı arttırır mı?
Aspuru ayrıyeten vermenize gerek yok. Yemdeki oranı %35 civarı olursa gayet iyi olur.. Sağlık tohumunu da ideal veriyorsunuz.
günlük 2 çorba kaşığı yemden fazla yemeyecek, gram olarak tam karşılığı varsa hassas tartım var doğru değerlerde yem verebilirim.
Yanlış hatırlamıyorsan günde yaklaşık 10-15 gram kadar yiyorlardı yine de biraz araştırın.. Ona göre verirsiniz. Hassas tartınız var madem günlük kilosunu da not etmenizi öneririm.
Haftada bir yumurta maması verebilirsiniz. Probiyotiği de haftada iki kez verebilirsiniz.
limon yeşillik vs. vermek istemiyorum şu durumda :( dışkılar yeterince sulu maalesef
Limona gerek kalmayabilir evet ama yeşillik vermeniz taraftarıyım. Ki sadece kilolu kuşlarda değil tüm kuşlara verilmelidir. Nane, roka, tere, kıvırcık... Dışkıları bozuluyor diye vermemezlik yapmayın..
ek olarak, yemlerinden yulafı ayıklamalı mıyım? (kilolu kuş için)
Hangi marka yem kullanıyorsunuz? Yulafı ayrı olarak vermenizi öneririm ama şuanlık değil. Fazla verildiğinde hem gereksiz tüye sokar hemde ani bir şekilde kilo almasına sebebiyet verir..

Gün aşırı bol bol uçuşa, kalorilerini yakmasına müsade etmelisiniz. Oyun alanları oluşturabilirsiniz..

Oyla 1
Çözüm
yem olarak gardenmix pembe şerit olanı kullanıyorum. şöyle birşey yaptım fındık dalından. güzelce temizledim, oyuncak vs. astım ama aylardır umursamıyorlar sadece avizeye gidiyorlar.

Oyla 0
yem olarak gardenmix pembe şerit olanı kullanıyorum. şöyle birşey yaptım fındık dalından. güzelce temizledim, oyuncak vs. astım ama aylardır umursamıyorlar sadece avizeye gidiyorlar.

Aslında güzel yapmışsınız ama işte beğenmeyince umurlarında olmuyor.? Ben tavsiyelerimi yukarıda belirttim umarım yakın zamanda yeni kilosuyla karşımuza çıkar.? Bu arada Garden Mix kullanıyormuşsunuz yem tazedir lakin aspur eklemenizi öneririm. Ya da hiç uğraşmamak isterseniz Benelux’un %35 aspurlu olan karışımını tavsiye ederim. Kaliteli yemdir..

Oyla 0
Aslında güzel yapmışsınız ama işte beğenmeyince umurlarında olmuyor.? Ben tavsiyelerimi yukarıda belirttim umarım yakın zamanda yeni kilosuyla karşımuza çıkar.? Bu arada Garden Mix kullanıyormuşsunuz yem tazedir lakin aspur eklemenizi öneririm. Ya da hiç uğraşmamak isterseniz Benelux’un %35 aspurlu olan karışımını tavsiye ederim. Kaliteli yemdir..
maalesef öyle süs olarak duruyor şu an :D aspurum var eklerim sorun değil tavsilerinizi uyugulayacam teşekkür ederim.

Oyla 0
Geri