Kuşum uykusunu alıyor mu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
arkadaşlar meraba biliyorsunuz okul başladı ben de saat 7 de kalkıyorum annem babam da öğretmen onlar da gidiyor dolayısıyla gürültüden kuşum uyanıyor ben akşam tam 11 de ışığı kapatıp uyutuyorum sabah 7 de de uyanıyor ve onu oturma odasına koyuyorum canı sıkılmasın diye tv yi de açıyorum. Bu uyku ona yetiyor mu öğlen arası geldiğimde enerjik oluyor ama şüphe var yine de. Peki ben gittiğim zaman o uyuyor mudur? Benim kuşum biz gidince bağırıyor hep de uyuyor mu uyumuyor mu bilmiyorum

Merak etmeyin illaki uykusunu alıyordur dinleniyordur. Okuldan geldiğinizde de ilginizi eksik etmezseniz bir sıkıntı olmaz. ben genelde dışarı çıktığım zamanlar onlara dinlendirici ve sevebilecekleri müzikler açiyorum ya da televizyonu açıp gidiyorum hem yalnız olduklarını da hissetmiyorlar hem de strese girmiyorlar. Eş almayı düşünüyor musunuz?

Oyla 0
Merak etmeyin illaki uykusunu alıyordur dinleniyordur. Okuldan geldiğinizde de ilginizi eksik etmezseniz bir sıkıntı olmaz. ben genelde dışarı çıktığım zamanlar onlara dinlendirici ve sevebilecekleri müzikler açiyorum ya da televizyonu açıp gidiyorum hem yalnız olduklarını da hissetmiyorlar hem de strese girmiyorlar. Eş almayı düşünüyor musunuz?
Sağolun yok düşünmüyorum ama okuldan gelince hep ilgileniyorum

Oyla 0
Geri