Kuşum uzun süredir tüyden çıkmadı

ahmet_karaca_x

Yeni Üye
Herkes merhabalar kuşum yaklaşık 2 aydır tüyden çıkamadı. Multi vitamin veriyorum haftada 2 defa. Yemine yulaf tohumu ekliyorum. Haftada bir defa yumurta maması yapıyorum yiyor. Kafesinde mineral blok ve kuş kumu da var Uçmasın da enerjisinde yada iştahın da bi sıkıntı yok. Acaba tek olduğu için strese mi giriyor

Ekli dosyalar

• IMG_20210509_103408.jpg
    IMG_20210509_103408.jpg
    628.1 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20210509_103333.jpg
    IMG_20210509_103333.jpg
    798.2 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_20210509_103325.jpg
    IMG_20210509_103325.jpg
    911.6 KB · Görüntüleme: 8
Oyla 0
Kullandığınız vitamin markası kaliteli değil faydadan çok zararı olur.

İsterseniz genel bir vitamin + b vitamin takviyesi alın

Bütçeniz yetmezse sadece genel bir vitamin alabilirsiniz

Kaliteli markalar için link

Thread 'Yem,Mama,Vitamin-Aminoasit-Elektrolit Kısacası Tüm Beslenme ve Sağlık İçin En İyi Tercihler' Yem,Mama,Vitamin-Aminoasit-Elektrolit Kısacası Tüm Beslenme ve Sağlık İçin En İyi Tercihler
Hocam bazıları tüy dökümünde yulafi öneriyor bazılari da tüy dökümünde yulaf daha fazla döker dediler hangisi doğrudur bilginiz var mı

Oyla 0
Tüy dönemlerinde haftada iki gün 2-3 çay kaşığı vermeniz yeterli olur, faydası dokunur..?

Kullandığınız vitamin markası kaliteli değil faydadan çok zararı olur.

İsterseniz genel bir vitamin + b vitamin takviyesi alın

Bütçeniz yetmezse sadece genel bir vitamin alabilirsiniz

Kaliteli markalar için link

Thread 'Yem,Mama,Vitamin-Aminoasit-Elektrolit Kısacası Tüm Beslenme ve Sağlık İçin En İyi Tercihler' Yem,Mama,Vitamin-Aminoasit-Elektrolit Kısacası Tüm Beslenme ve Sağlık İçin En İyi Tercihler
Hocam son kez bişey sormak istiyorum ayağı bazen kasılıyor kramp giriyor sonra gagasıyla parmağını yukarı doğru çekiyor düzeliyor neden olur

Oyla 0
Hocam son kez bişey sormak istiyorum ayağı bazen kasılıyor kramp giriyor sonra gagasıyla parmağını yukarı doğru çekiyor düzeliyor neden olur
Endişelenmeyin. Yalamasınım nedeni Ayağını temizliyor. Kramp gibi tutmasının nedeni yorulmasındandır hatta bazen tek ayakta bile durur ayakları yorulduğu için

Oyla 0
Yulaf genel anlamda kısıtlı verilmelidir her dönemde. Tüy dönemi çok önerilmez çünkü serin tutan bir tohum olduğu düşünülüyor. Ancak içerisinde ki değerlinden kaynaklı bir miktar -aşırıya kaçmadan- her dönem yulaf tercih edilebilir. İnanılmaz hızlı yağlandıran tohumlardandır, dikkat edilmelidir.

Oyla 0
Geri