Kuşum yanlış ilaç yüzünden mi öldü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sefa04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sefa04

Yeni Üye
Merhabalar, henüz 1.5 aylık bir kuş sahibiydim 3 hafta önce sahiplendiği bir kuştu. Yaklaşık 1.5 hafta boyunca ishal di ve biz bu süreçte ona internetten bakarak yardım etmeye çalıştık. En sonunda nihayet bugün akşama doğru saat 4 sularında veterinere götürdüm gösterdim oda ishal olduğunu söyledi ve bana vmd doxy ilacını verdi. Kuşuma ilaçlı suyu saat 5 gibi verdim fakat saat gece 11 gibi yavaş yavaş elimde öldü. İnternetten baktığım kadarı ile doxy ilacının ishalle hiçbir alakası yok. Bilen biri sorumu cevaplayabilir ise teşekkür ederim.

Kaybınız için üzüldüm. Genelde solunum sorunları için kullanılan bir ürün. İşe yarayacağını sanmıyorum :(

Oyla 0
o ilaç yüzünden ölmesi pek mümkün değil. başka ilaç kullansanız bile kuşu büyük ihtimalle kaybedecektiniz zaten

Oyla 0
Veterinere geç götürdüğüm için değil mi?

muhtemelen evet, belirti görünce erken müdahale etmek çok önemli bundan sonra dikkat edin.

kendinizi de suçlamayınız tecrübesizlikte oluyor böyle şeyler maalesef, kaldı ki erken müdahale edilse de iyileşmeyebilirdi, hekimin verdiği ilaç sindirim sistemi enfeksiyonlarında çok etkili değildir

Oyla 0
Geri