Kuşum yediğini kusuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Busra D.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Busra D.

iyikus.com Üyesi
Merhaba 3 aylik fistigim dun aksam rahatsizlandi. Yediklerini kusuyor. Tuy dokumu var ufak ufak. Bazen dışkısını yerken yakalıyorum. Tum gunu kafes disinda gecen bir kuş. Yeminin ve suyunun oldugu bir yer var oraya iner yer icer. Dün aksamdan beri yem yiyor ardindan kusuyor. Video ve dışkı resmi paylasacagim. Probiyotik basladim. Yavrucak acıkıyor istahla yem yiyor ama ardindan kusuyor. Sizce ne yapmaliyim? Streamable Video

Aşırı zayıflamış. Kursak enfeksiyonu olabilir. Yem bayat olduğundan beslenemiyor olabilir. İlgisi varsa hemen bir yumurta mamasi yapınız. Ek olarak yeminizi değiştiriniz. Kusma devam ederse mutlaka veteriner görmeli

Aşırı zayıflamış. Kursak enfeksiyonu olabilir. Yem bayat olduğundan beslenemiyor olabilir. İlgisi varsa hemen bir yumurta mamasi yapınız. Ek olarak yeminizi değiştiriniz. Kusma devam ederse mutlaka veteriner görmeli
Hocam kafeste ince kum vardi, gittim girit kum aldim, aspur aldim. Yemi gold wings premium yeni almistim taze yani. İcine aspur karistirdim. Girit kumu onune koydum hemen yemeye basladi. Suyuna da probiyotik veriyorum dunden beri. Masallah sukurler olsun ki, toparladi. Dunden beri kusma olmadı, dışkısida cok iyi. 1 haftadir minik minik tuyleri dökülüyor. Kasindikca tuyleri dusuyor. B vitamini vermeli miyim? Haftada 1 gun probiyotik, 1 gun multivitamin veriyorum zaten duzenli olarak. B vitaminini vermek gerekiyorsa haftada 1 yeterli midir? Simdiden yorumlariniz icin cok tesekkur ederim💐

Kuma sarılması hoş değil. Demek ki sindirim problemleri kuvvetliydi. Ne olur ne olmaz sulphamazethine veya bactrim temin ediniz. Gerektiğinde hemen müdahale edebilesiniz. B kompleks haftada 4 bile verilebilir ama 2 yeterli olur

Kuma sarılması hoş değil. Demek ki sindirim problemleri kuvvetliydi. Ne olur ne olmaz sulphamazethine veya bactrim temin ediniz. Gerektiğinde hemen müdahale edebilesiniz. B kompleks haftada 4 bile verilebilir ama 2 yeterli olur
Bactrim evde mevcut hocam, olumsuz bir sey olursa size yine danışırım. Tesekkur ederim.

Geri