FındıkLOVE
iyikus.com Üyesi
Kuşum yem yemiyor ve kabız oldu yem liğin başına gidiyo yiyormuş gibi yapıyo bi bakıyorum hiç yem tozu yok sadece yemin içindeki renkli şeyleri yığip bırakıyo. Bide kafası kabarık ve kendisi halsiz
İlk olarak yutak bölgesi yaraları ve yem tazeliği değerlendirilmeli böyle bir durumda. Eğer zaman geçiriyor ve tüketmiyorsa taze tohum oranı zayıf olabilir yeminizin. Diğer ciddi bir sebep ise enfeksiyonlar. Farklı bir davranışı var mı yem kabında çok zaman dışında?
gagasında herhangi bir deforme var mı? Hasarlı olabilir. Ayrıca sindirim ile alakalı bir sorun yaşıyor olabilir. Bu nedenle davranışı tekrar ediyor ola
Kuşun dışkısı baya bi koyu yeşil ve hafif suluGörsel ekleyememişsiniz. Dışkı fotoğrafı ve kuşun fotoğrafını ekler misiniz?
Göğüs kemiği baya sivri leşmiş ne kadar dayanabilir kuşum yda şimdilik ona yem yerine ne yedi te bilirim
Videoyu inceleyin böyle birşey olabilir.. Ancak yinede dışkı resimlerine ve kuşun videosuna bakalım...
Dışkı resmi yüklemek için bu siteyi kullanabilirsiniz. Resimleri yükledikten sonra linkini kopyalayıp konuya ekleyin..
TIKLA RESİM YÜKLE
Video yüklemek için ise bu siteyi kullanabilirsiniz. Aynı şekilde yükledikten sonra linkini kopyalayıp konuya ekleyin.. Siteye üye olmanıza gerek yok..
TIKLA VİDEO YÜKLE
Bide kuşum da yoğun bi koku varGöğüs kemiği baya sivri leşmiş ne kadar dayanabilir kuşum yda şimdilik ona yem yerine ne yedi te bilirim
gaga bölgesi mi, popo bölgesi mi? İkisi de ayrı bir probleme işaret ediyor. yoksa sadece dışkı mı kokuyor?Bide kuşum da yoğun bi koku var
Göğüs kemiği baya sivri leşmiş ne kadar dayanabilir kuşum yda şimdilik ona yem yerine ne yedi te bilirim
gaga bölgesi mi, popo bölgesi mi? İkisi de ayrı bir probleme işaret ediyor. yoksa sadece dışkı mı
Attım videoyu bide şey sorcam Kuşçu ya götürsem o bilirmi ne yapacağınıKuşun durumunu bilmeden bişey diyememki. Resim video atman için link verdim sana üstteki mesajda.. Yüklersen anlamaya çalışırız birşeyler öneririz. Yada veterinere götür kuşu en iyisi.. Belliki ilaç tedavisi görmesi gerekiyor...
Kuruluk olmuş göğüsü bıçak gibi mikostatin diye bir kuş şurubu varmış 15 günde 1 suyuna 2 damla damlatın diyo kuşum yavru kuşumu zehirlerimVideo atamıyorsunuz. Bir de yazacaklarınızı tek mesajda yazabilirseniz daha iyi olacak. @Umit. hocanın anlattığı şekilde yükler misiniz