Kuşum yemine kafasını sokuyoe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mithrandir

iyikus.com Üyesi
Kuş yemin içine kafasını sokup bütün yemi döküyor sebebi ne olabilir sizce?

kaç günden beri açtır belki, tanıdık varsa muhabbet kuşu besleyen isteyebilirsin yem. yemesi gerek bir an önce.
Aç olduğunu nereden çıkardınız elim ile besliyorum her saat başı sürekli takip ediyorum yorumlar biraz amacın dışına çıkmış ve yemi neden değiştireyim?

Oyla 0
Aç olduğunu nereden çıkardınız elim ile besliyorum her saat başı sürekli takip ediyorum yorumlar biraz amacın dışına çıkmış ve yemi neden değiştireyim?
Kabuksuz yemler kuş için uygun değil. Tek tip tohumla besleme yapıyorsunuz. Kabuksuz yem sert ve sindirimi daha zor. Kuş mecburiyetten yiyor.

Oyla 0
Merhaba, yeminiz ne taze görünüyor nede kuşlara öncelikle verilmesi gereken tohumlar içeriyor.
Aspur, ak darı, diğer darıları da içeren bir karışım gerekiyor. Kuş tek tip yemde karıştırma yapıyorsa muhtemelen yem bayattır ya da sevdiği tohum arıyordur ama oda yok belli ki :(

Oyla 0
Merhaba, yeminiz ne taze görünüyor nede kuşlara öncelikle verilmesi gereken tohumlar içeriyor.
Aspur, ak darı, diğer darıları da içeren bir karışım gerekiyor. Kuş tek tip yemde karıştırma yapıyorsa muhtemelen yem bayattır ya da sevdiği tohum arıyordur ama oda yok belli ki :(
Bu yemi daha bir kaç gün önce kapalı kutu aldım taze olmadığını söylediniz bence yemin bayatlığı değil de sevmediği yem olabilir yarın hemen bu sorunu çözeceğim siz ne önerirsiniz yem olarak

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri