Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar herkese az önce eve geldim ve kuşum yumurtlamıştı bi kaç gündür sürekli yuvaya giriyordu fakat şuan üstünde durmuyor tünekte duruyor normalmi yoksa durmasını gerekiyor yumurtanın fotoğrafını koyuyorum
Gözünüz aydın. Yuvalık ne yazık ki kullanımı sıkıntı yaratan türden. Mutlaka yuva alınıyorsa plastik folluklu almaya çalışın. Belki kuş kızgınlık yumurtası attığından yatmıyor olabilir ya da 3. yumurtadan sonra yatmak isteyebilir. Kötü bir ihtimal de bakıcı bir dişi olmaması. Bu durumda yumurtlasa dahi kuluçka başlatmayacaktır.
Sürekli giriyo yuvalıga internette 3. Yumurtadan sonra yatmaya başlar yazıyordu şuan yuvalıgı değiştiremem diye düşünüyorum çünkü yumurtladı şuan değiştirmesem sıkıntı olurmu ne sıkıntı yaratabilir
Tabi ki şuan değiştirmek uygun olmaz. Kuluçka başlamadan önce yapmak lazımdı bunu. 3. günden itibaren olayı oldukça nadirdir. Yumurtaların geldiği tarihleri not etmeyi unutmayınız.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.