Kuşuma bir şey oldu,kafasını silkiniyor

roadhouseblues

Veteran
Bu hareketi sürekli yaptı arka arkaya.Ağzından yem çıkardı bir tane de.

İlk defa dün yaptı.Önceden yaptıysa da görmedim yani.Umarım değildir daha yeni bitirdik ilaç kullanmayı :(

her hareketi kötüye yorup endişelenmeyin, siz zaten kuşu sürekli takip ediyorsunuz, olası bir hastalıkta erken müdahale şansınız yüksek

ilave olarak, kuşun bu hareketinden bağımsız olarak yazıyorum; yoğun antibiyotik kullanımı sonrası bünyedeki mantarlar çoğalabilir, bazı kanatlı hekimleri kuşta mantar belirtisi olmasa bile antibiyotik sonrası tedbir amaçlı mantar tedavisi uygular.

Oyla 0
her hareketi kötüye yorup endişelenmeyin, siz zaten kuşu sürekli takip ediyorsunuz, olası bir hastalıkta erken müdahale şansınız yüksek

ilave olarak, kuşun bu hareketinden bağımsız olarak yazıyorum; yoğun antibiyotik kullanımı sonrası bünyedeki mantarlar çoğalabilir, bazı kanatlı hekimleri kuşta mantar belirtisi olmasa bile antibiyotik sonrası tedbir amaçlı mantar tedavisi uygular.
Çok teşekkür ederim cevabınız için.Ben bir süre daha gözlemleyeyim.Devam ederse o zaman bir yol düşünürüz.Evham yapmaya gerek yok :confused:

Oyla 0
Geri