Necip
Yeni Üye
Merhaba benim tepeli 7.5 aylık erkek bir kuşum var ancak yanına 5ile 6 aylık civarında dişi kuş aldım ama sürekli kavga ediyorlar alisirlarmi acaba
Arkadaşların dediği gibi kuşunuz çok ufak. Bir eşleşme durumu değil, kuş dayanışması söz konusu. Bence tek tünek gerekli değil ancak aynalı salıncak çıkarılmalıdır.Tamam çıkarayım şuan gayet iyiler kavga felan etmiyorlar öpüşüyor birbirlerinin kafalarını kasiyorlar yani suanki durum gayet iyi gibi
Merhaba kuşları şuan ayırdım ama kafesleri yan yana koydum şimdide bir araya gelmek için deliriyorlar sizce aynı kafesemi koyayım koyarsam buseferde erkek sürekli ciflesmek istiyor diside kızıyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuzArkadaşların dediği gibi kuşunuz çok ufak. Bir eşleşme durumu değil, kuş dayanışması söz konusu. Bence tek tünek gerekli değil ancak aynalı salıncak çıkarılmalıdır.
Kuşlar için Ayna Kullanmayın!
Kuşlar için Ayna Kullanmayın! Sitemiz de sıkça sorulan ve ayna konusunda çokça değindiğim konular mevcut. Konularda, mesajlarda ve çoğu ortamda sıklıkla belirtilmesine rağmen hala gündeme gelen bu konudaki tüm bilgileri, görüşleri, gözlemleri, yaşanılan olumsuzlukları bütünleştirerek paylaşmak...iyikus.com
ayırın.erkeğin kafesini atar mısınızMerhaba kuşları şuan ayırdım ama kafesleri yan yana koydum şimdide bir araya gelmek için deliriyorlar sizce aynı kafesemi koyayım koyarsam buseferde erkek sürekli ciflesmek istiyor diside kızıyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
alın.ve birleştirmeyin.dişi en az 8-9 aylık olmalıHayır yok sadece suyuna vitamin koyuyorum