Kusuma dişi aldım ama sürekli kavga ediyorlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Necip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Necip

Yeni Üye
Merhaba benim tepeli 7.5 aylık erkek bir kuşum var ancak yanına 5ile 6 aylık civarında dişi kuş aldım ama sürekli kavga ediyorlar alisirlarmi acaba

Sağda ki erkek ama yavru için daha anlaşılır bir fotoğraf gerekiyor. Çok küçük dişi, maximum 3 aylık civarı.

Oyla 0
Yani değiştirebiliyorsanız yetişkin bir dişiyle değiştirmeniz daha sağlıklı olur. Eğer değiştiremiyorsanız, ayrı bir kafesre yaklaşık 5 ay baktıktan sonra birleşim gerçekleştirebilirsiniz.

Oyla 0
Tamam çıkarayım şuan gayet iyiler kavga felan etmiyorlar öpüşüyor birbirlerinin kafalarını kasiyorlar yani suanki durum gayet iyi gibi
Arkadaşların dediği gibi kuşunuz çok ufak. Bir eşleşme durumu değil, kuş dayanışması söz konusu. Bence tek tünek gerekli değil ancak aynalı salıncak çıkarılmalıdır.

Oyla 0
Arkadaşların dediği gibi kuşunuz çok ufak. Bir eşleşme durumu değil, kuş dayanışması söz konusu. Bence tek tünek gerekli değil ancak aynalı salıncak çıkarılmalıdır.
Merhaba kuşları şuan ayırdım ama kafesleri yan yana koydum şimdide bir araya gelmek için deliriyorlar sizce aynı kafesemi koyayım koyarsam buseferde erkek sürekli ciflesmek istiyor diside kızıyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz

Oyla 0
Merhaba kuşları şuan ayırdım ama kafesleri yan yana koydum şimdide bir araya gelmek için deliriyorlar sizce aynı kafesemi koyayım koyarsam buseferde erkek sürekli ciflesmek istiyor diside kızıyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
ayırın.erkeğin kafesini atar mısınız

Oyla 0
şuan ayırma çok sağlıklı olmaz eğer çiftleşme için ayrıldılarsa. Yavru kuşun çok ama çok zamanı var :(

Oyla 0
Geri