Kuşuma nasıl eş seçmeliyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basit; 50-60 TL civarında 50cm lik kafesler var. Karantina kafesi olarak alabilirsiniz.

Yani işin içinden çıkılmaz bir durum yok, neden böyle gibi yansıtıyorsunuz? Yoksa alınız lütfen yeni bir kafes.

Evet zor bir sğreçten geçiyoruz fakat, canlıların yaşam kalitesi için birşeylerimizden feragat etmeliyiz. 50-60 TL kimseyi aç bırakmaz. Bir kere verilecek bir para. Sonrası yok.

Oyla 0
Basit; 50-60 TL civarında 50cm lik kafesler var. Karantina kafesi olarak alabilirsiniz.

Yani işin içinden çıkılmaz bir durum yok, neden böyle gibi yansıtıyorsunuz? Yoksa alınız lütfen yeni bir kafes.

Evet zor bir sğreçten geçiyoruz fakat, canlıların yaşam kalitesi için birşeylerimizden feragat etmeliyiz. 50-60 TL kimseyi aç bırakmaz. Bir kere verilecek bir para. Sonrası yok.
16 yaşındayım kuşumu paramı biriktirerek aldım.Ve elimde para kalmadı.Bu kadar gereksiz agresifliğe gerek var mıydı.Önerin yoksa cevap yazmana gerek yok.

Oyla 0
Bunu agresiflik olarak algılamanızı, ve " Önerin yoksa cevap yazmana gerek yok" saygısızlığınızı aslında normal karşılıyorum. Çünkü bunu, tamamen karşılıksız bir şekilde elinden geldiğince bilgi ve deneyimini aktaran kişileri, buna mecburmuşlar gibi düşünce mantalitesi sağlıyor.

Kimsenin size ve sizin gibi herhangi bir konuda yardım talep eden kullanıcılarımıza, yardım etme mecburiyeti yok. Bu tamamen gönül işidir.

Keşke gelişmiş saygısızlık durumunuzu, bu konuda duyarlılığa dönüştürebilseniz.

"Basit; 50-60 TL civarında 50cm lik kafesler var. Karantina kafesi olarak alabilirsiniz."

Cevabın yeterli olduğunu düşünüyorum. Forum sağlığı açısından konuyu kilitliyorum.

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri