Kuşuma ödül olarak ne verebilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MiniKuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MiniKuş

Veteran
Arkadaslar kusuma bugun T tunek yaptım. Salincakta taktım. Öbür tarafınada yarın yemlik koyacağım. Kuş sürekli dışarıda kalacak sadece akşamları kafese girecek.

Kuşum sürekli beni ısırıyordu. Bugun ona mama yaptım ve oyun oynayınca kendini sevdirmeye başladı. Eskiden direk tüle kaçıyordu. Artık T tüneğine gidiyor kendisi.

Kuşumu daha çok kendime alıştırmak için ona ne gibi ödüller verebilirim?

Arkadaslar kusuma bugun T tunek yaptım. Salincakta taktım. Öbür tarafınada yarın yemlik koyacağım. Kuş sürekli dışarıda kalacak sadece akşamları kafese girecek.

Kuşum sürekli beni ısırıyordu. Bugun ona mama yaptım ve oyun oynayınca kendini sevdirmeye başladı. Eskiden direk tüle kaçıyordu. Artık T tüneğine gidiyor kendisi.

Kuşumu daha çok kendime alıştırmak için ona ne gibi ödüller verebilirim?
Dal darı, sağlık tohumu ve yulaf verebilirsiniz

Oyla 0
Yulaf var veriyorum. Saglik tohumunun ne oldugunu bilmiyorum. Dal darı petshopta vardı ama açık yerde duruyordu tozlanmıştı almadim. İnternetten alabileceğim güzel dal darı var mı?
Fiyatları biraz pahalı ama temiz ürünü var daldarı.net bunun dışında petmarketburada, akyol kardeşler, juenpet aklıma gelenler buralardan alabilirsiniz. Üstatlar Facebook üzerinden üreticilere ulaşarak daha uygun alındığını söylüyorlar.

Oyla 0
Fiyatları biraz pahalı ama temiz ürünü var daldarı.net bunun dışında petmarketburada, akyol kardeşler, juenpet aklıma gelenler buralardan alabilirsiniz. Üstatlar Facebook üzerinden üreticilere ulaşarak daha uygun alındığını söylüyorlar.
Daldarı.net ten yarım kilo alacağım. Işimi gorur bu kadar. Sizce kızılmı ak darımı alayım?

Oyla 0
Öğlen bir tarif paylaştım onu yapıp verebilirsin.Ben kuşuma ödül olarak bundan yapıp verdim ve severek yiyor.

Oyla 0
Öğlen bir tarif paylaştım onu yapıp verebilirsin.Ben kuşuma ödül olarak bundan yapıp verdim ve severek yiyor.
2 kere denedim beceremedim. Dal darı alacağım.

Oyla 0
Geri