kuşumda değişik tüyler çıktı

selenaylgn

iyikus.com Üyesi
Screenshot_20210322-205219.jpgScreenshot_20210319-170305.jpg
kuşum dişi 5 aylık 1 haftadır yaklasık tüy döküyor iştah iyi hareketliliğide iyi ama bazen halsizleşiyor kabarık uyuyor dışkısı normal gibi ishal görmedim hiç çok kaşınıyor ne yapmam gerek panikledim bişey olcak diye pazar pazartesi bt amin forte vermeye basladım ama cok su tüketmedi sanırım 1 kerede probiyotik veriyorum haftada yardım edin

Merhaba, değişik dediğiniz tüyler aslında görünen tüylerin büyüme evresi. Kapsüller patladığında normal tüy görünümüne kavuşacaktır. Bölgeye göre küçük büyük ve farklı renkte olabilirler. B grubu vitamin takviyelerini eksik etmeyiniz. Haftada 2,3 kez verilebilir bu evrede

Oyla 0
Merhaba, değişik dediğiniz tüyler aslında görünen tüylerin büyüme evresi. Kapsüller patladığında normal tüy görünümüne kavuşacaktır. Bölgeye göre küçük büyük ve farklı renkte olabilirler. B grubu vitamin takviyelerini eksik etmeyiniz. Haftada 2,3 kez verilebilir bu evrede
Hocam benim kuşumda bazı tüy kapsüllerinin içinde kan var yani pembemsi duruyorlar. Sıkıntı oluşturur mu?

Oyla 0
banyo da tüy döneminde önemli bir etken mi? ve yulaf

Oyla 0
Geri