Kuşumda İç Parazit mi Var?

muhabbet

Yeni Üye
Muhabbet kuşum 1 haftadır ishal, su içmiyor ve yemek yemiyor. Veterinere danıştım antibiyotik, vitamin ve probiyotik verdi. 5 gün kullanmama rağmen hiçbir değişiklik olmadı başka veterinere gittiğimde oda Nilverm verdi suya katılıp kullanılıyormuş kuşum su içmediğinden onu da kullanamıyorum ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleme:
Yarın ilk iş eczabeden triflucan alıp ağzına bir damla damlatmak olsun. 4 saat sonra 1 damla daha akşam bir damla daha. Ertesi gün sabah akşam birer damla devam edin. Yem hiç yemiyorda elle besleme maması alıp beslemeniz gerek.

Yarın ilk iş eczabeden triflucan alıp ağzına bir damla damlatmak olsun. 4 saat sonra 1 damla daha akşam bir damla daha. Ertesi gün sabah akşam birer damla devam edin. Yem hiç yemiyorda elle besleme maması alıp beslemeniz gerek.
Hocam el besleme mamasının içine 1 damla damlatsam olur mu? Çünkü ağzına bir şey damlattırmıyor, avuçta da durmuyor

kuşun ve dişkıların videosunu gormek gerekir, youtube a yukleyip burada link paylasabilirsiniz

kullandiginiz antibiyotiğin ismini de yazıniz, onemli

bunlar kuşun ve dışkının videoları. Antibiyotiğin markasını bilmiyorum veteriner şırınga içinde verdi. Her gün ağızına bir damla damlat dedi.

Son düzenleme:
Geri