Atahan Derman
Forum Sakini
Tekrardan merhabalar, yine ben ve yine aynı sorunlar.Konuda önceden yazan hocalarım size teşekkür ederim.Tekrardn konumu kısadan açıklayayım.Muhabbet kuşumda 4 aydan beri yem yedikden sonra kalamar taşı yedikden sonra suya koşup 6,7 yudum su içme alışkanlığı var ve su içmeyi bitirince ağzını açıyor geviş getirme tarzı hareket yapıyor.Ve bazen yem getiriyor.Ve ağzında hep yem var gibi ses var nasıl desem tüyleri ile uğraşırken vs.Artık gerçekten bittim sorunu çözemiyorum sorunmu onuda bilmiyorum.Ama bu harekekt onu rahatsız ediyor belli.Kuşumda iştahsızlık,kusma,kusma hareketi, iştahsızlık dışkıda sorun vs yok.Fakat bunu hiç bir türlü çözemedim.Hazımsılık sorunu Mantar sorunu herşeyi yaptım.Fakat olmadı.Konuda fikir danışan kişiler yazmasına gerek yoktur onların fikirlerini almıştım ?Çok üreticiye video attın dışkı vs attım birşey yok gözüküyor fln dediler.
1-Eskiden kum kullanıyordum ve kum galiba akvaryum kumu'idi beyaz kumdu.Silinkat galiba 2 ay önce kesmiştim onu kumu yedikçe daha fazla yapmaya başlamış gibiydi.Fakat kumu şuana kadar atması gerekmezmiydi.
2- Ayna kullanıyordum 4 ay önce onun zarar vermiş olabilir diyorum bazen eskiden bilmezdim zararlı ):Çok kur yapardı.Yem çıkarır bazen geri yerdi.Bu duruma daha olası bakıyorum
3-Geçen dışkıda sert bişe vardı sanki ona baktım grit gibi sallıncağı vardı plastik/cam gibi onu kemiriyordu yutmuşda rahatsızlık veriyor diye'de düşünüyorum.
4- O akvaryum kumundan korkuyorum tıkar diye fakat atması gerekirdi 2 ayda.
5- Bazen konuşurken birden geviş/yem getiriyor.
Artık tek isteğim kuşum'u eskisi gibi görmek.
gerçekten garip su içmez ise yapmıyor anlamış değilim.
Konu hakkında fikir sahibi olan abilerim ablalarım fikirlerinize ihtiyacım var.
1-Eskiden kum kullanıyordum ve kum galiba akvaryum kumu'idi beyaz kumdu.Silinkat galiba 2 ay önce kesmiştim onu kumu yedikçe daha fazla yapmaya başlamış gibiydi.Fakat kumu şuana kadar atması gerekmezmiydi.
2- Ayna kullanıyordum 4 ay önce onun zarar vermiş olabilir diyorum bazen eskiden bilmezdim zararlı ):Çok kur yapardı.Yem çıkarır bazen geri yerdi.Bu duruma daha olası bakıyorum
3-Geçen dışkıda sert bişe vardı sanki ona baktım grit gibi sallıncağı vardı plastik/cam gibi onu kemiriyordu yutmuşda rahatsızlık veriyor diye'de düşünüyorum.
4- O akvaryum kumundan korkuyorum tıkar diye fakat atması gerekirdi 2 ayda.
5- Bazen konuşurken birden geviş/yem getiriyor.
Artık tek isteğim kuşum'u eskisi gibi görmek.
gerçekten garip su içmez ise yapmıyor anlamış değilim.
Konu hakkında fikir sahibi olan abilerim ablalarım fikirlerinize ihtiyacım var.
Son düzenleme: