Peki eş alsam ilgisi azalırmı?Bana kur yapıyormuş gibi gelmedi. Daha çok parmağınızla oyun oynuyormuş gibi.
Fakat bu ilerleyen zamanlarda yapmayacağı anlamına gelmiyor. Ve bu da uzun vade de kuşu olumsuz etkileyen bir durumdur. Uysal gördüğünüz bir arkadaş shiplenebilirsiniz yanına.
eğer şişme durumu söz konusu değilse bence ellememeli. Kesim göründüğü kadar kolay değil. İnanılmaz fazla problem olabiliyor.konudan bağımsız olarak; evde 1-2 kuş besliyorsanız o prangayı çıkarmanızı tavsiye ederim
Ekli dosyayı görüntüle 12236
Ben kendim çıkarabilir miyim? Yapacaksam nasıl?
çok aciliyeti olan birşey değil, şu an bacağı sıkmıyor. kontrol için veterinere giderseniz yaptırabilirsiniz kendiniz denemeyin
Öncelikle teşekkürler ederim ilgiyi azaltmayız ama bize olan ilgisinin kesilip kesilmeyeceği korkutuyoreğer şişme durumu söz konusu değilse bence ellememeli. Kesin göründüğü kadar kolay değil. İnanılmaz fazla problem olabiliyor.
Kur değil ancak kendi türü gibi algılıyor parmağınızı ve kaşıdığını var sayın.
Eş alınırsa sizi unutmaz ancak ilginizi yine eksik etmemelisiniz.
Abi sana bir sorum var benim kuşum çarpık bacak hastası ne yapmalıyım ?Eğer iyi evcillesmis bir kuş ise unutmuyorlar. Ön kuş içinde eşi olan, evcil ve konuşan kuşum var. Değişim çok ufak oldu bizde. Oda eşine yonelsin istediğim için. Konuşmayı, evcilligi kesmedi
İyi evcilleştini nasıl anlarım?Eğer iyi evcillesmis bir kuş ise unutmuyorlar. Ön kuş içinde eşi olan, evcil ve konuşan kuşum var. Değişim çok ufak oldu bizde. Oda eşine yonelsin istediğim için. Konuşmayı, evcilligi kesmedi