Kuşumdan Gelen Vikvik Sesleri

Keremturker

Yeni Üye
Öncelikle yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Benim kuşumda yaklaşık 3-4 gündür gece yoğun olmak üzere yüksek sesle olmamak koşuluyla vikleme sesleri gelmektedir. Bulunduğum şehir ve ilçede kendisini veterinere götürmeme rağmen uzman olmadıklarını söyleyip sadece vitamin verdiler. Herhangi muayene ya da teşhis koymadılar. Benim forumda okuduğum kadarıyla solunum yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum. Tecrübesiz biri olarakta ne yapacağımı hiç bilmediğimden yeni konu açmak zorunda kaldım. Hiç bilmeyene anlatılıyormuş gibi anlatılırsa çok memnun olurum. Kuşum geceleri bu sesi daha sık çıkarmakta gün aşırı neredeyse hiç çıkarmıyor diyebilirim. Ses çıkardığı vakitlerde kuyruğunda iniş ve çıkışlar gözlemledim. Şu an sadece veterinerin şırıngada vermiş olduğu vitamini kullanıyorum. Ayrıca kuşum gündüz kafesten çıkıp ötüyor, koşuyor bunlarda sıkıntı yok. Dışkısı da normal görünümde, sadece tek sorunu görünen viklemesi ve kuyruğundaki bahsettiğim harekettir. Bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Bana yardımcı olabilmeniz adına bir adet video bırakıyorum. Umarım tez vakitte kuşum sağlığına kavuşur.

Ekli dosyalar

Ne zamandan beri o ses geliyor. Kuş kaç gr ? Kilosu nasıl ? Biraz detay bilgi verin kuşunuzla ilgili hiç bir şey bilmeyene anlatır gibi anlatırsanız seviniriz 😂 Ayrıca bir videosunu paylaşın. Kuş gün içinde ne kadar süre uçabiliyor ? Bu bilgilerden sonra gerekliyse eğer ilaç tavsiye ederiz.

Geri