Kuşumu ne kadar aralıkla salmalıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaramanN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaramanN

iyikus.com Üyesi
Merhaba. Kuşumu çarşamba salı ve perşembe dışarı saldım. Fazla salmak zararlı diye okudum hastalıklara açık hale gelebilirmiş bu doğru mu? Bir de kuşuma ne kadar aralıkla salmalıyım.

Merhaba. Kuşumu çarşamba salı ve perşembe dışarı saldım. Fazla salmak zararlı diye okudum hastalıklara açık hale gelebilirmiş bu doğru mu? Bir de kuşuma ne kadar aralıkla salmalıyım.
Benim ki uyuyana kadar hep dışarıda,zaten keyifsiz olduğunda kendi girip dinleniyor kafesinde.Büyük bir hastalık yaşamadık şükür.

Oyla 0
Eğer dışarı çıkardığınızda duracağı yer tozlu ise bazı hastalıklara sebebiyet verebilir ama bunun dışında hayır...

Oyla 0
eğer uzun süre kafes dışı takılacak ise yem ve su ihtiyacını giderebileceği bir istasyon yapmanız gerekir. Çok uzun soluklu dışarıda kalma hasta etmez ama beslenmemesi eder.

Oyla 2
Bence dışıarıya alışması daha iyi bu sayede daha sosyal ve size daha alışkın bir kuş olur.Biz muhabbet kuşumuzu hergün salıyoruz odayı geçti artık evde odaları keşfetti peşimizde dolanıyor.Hatta dışarıda elinizle de beslerseniz size ilgiside çoğalır.(tabi iki de bir yere yukarda yazıldığı gibi bir yem ve suluk da koyun)

Oyla 0
Geri