Ceresi normal. Cere de tek tip bir mantar türüyor. O riskli ve tedavi gerektiriyor. Cere hipertrofisi diye geçiyor ve boynuz görünümü oluyor.
pekala, bu kuşum erkek ve bunun cinsiyetle alakası yok değilmi her dişide hem erkekde görülebilir mi yani bu?Kuşunuz kızışmış o yüzden cere rengi değişmiş lakin ben yinede cere kısmını beğenmedim.Bir sorun var gibi geldi bana.Cerede doku kalınlaşması olabilir.
Erkek derken fotodaki kuştan mı bahsediyorsunuz?pekala, bu kuşum erkek ve bunun cinsiyetle alakası yok değilmi her dişide hem erkekde görülebilir mi yani bu?
Ama diğer kuşa kur yapıyor ve ayak atıyor yine kesin dişi mi buKuşunuz dişi. Kızışma göstergesi olarak cere renkleri değişebiliyor bu yönde. Doğanay hocamında eklediği üzre, farklı problemlerde olabilir ayrıca
Cere rengi dişi kuşlarda böyle olur..Diger kuşa kur yapması normal sadece erkekler kur yapar diye bir şey yokAma diğer kuşa kur yapıyor ve ayak atıyor yine kesin dişi mi bu
pekala teşekkürlerCere rengi dişi kuşlarda böyle olur..Diger kuşa kur yapması normal sadece erkekler kur yapar diye bir şey yok
Nekadar net görünmesede dişi olduğu belliEkli dosyayı görüntüle 11250birde bu öndekinin cinsiyetin sorsam son olarak
Maşallah tatlı bir dişi