Kuşumun ayağına bişiy oldu sokağa çıkma yasağı var veterinere götüremiyorum (s

İncilmis olacagini dusunuyorum dokununca tepki veriyormu acaba?
Terramycin krem veya bebanthol gibi kremlerle. Masaj yapmaniz gerekiyor detaylari yazarsaniz elimizden geleni yapacagimizi bilmenizi isteriz

Oyla 0
3 hafta önce kafes tülünün ipi bacağına dolanmış çıkartmaya çalıştım sonra ip çok inceydi ve bacağı şişti içinde kalabileceğini düşündüm ipin veterinere götürdüm belki çıkaramamışımdır diye veteriner ip çıkmış dedi krem sür dedi yumuşak durması için dedi şişliğini sordum normal dedi fotoğraftaki bileğindeki siyahlık ondan, parmaklarında sabah uyandığımda arkaya bakan parmaklar öne doğru kıvrılmış terramycin adlı kremi İp kesiğinden bu yana kullanıyorum ama masaj yapmıyordum canını yakarım diye

Ekli dosyalar

• C34D70EA-556E-4EB8-9434-9331756EA483.jpeg
    C34D70EA-556E-4EB8-9434-9331756EA483.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 9
Oyla 0
Terramycin kremi surun sagligi icin elinizle yapamiyorsaniz kulak pamugu yardimiyla yapin duzelecektir

Oyla 0
Neden halkalı bir şekilde bozulma var. Bir şey mi dolanmıştı? bilezik mi kesildi

Oyla 0
Neden halkalı bir şekilde bozulma var. Bir şey mi dolanmıştı? bilezik mi kesildi
3 hafta önce kafes tülünün ipi bacağına dolanmış çıkartmaya çalıştım sonra ip çok inceydi ve bacağı şişti içinde kalabileceğini düşündüm ipin veterinere götürdüm belki çıkaramamışımdır diye veteriner ip çıkmış dedi krem sür dedi yumuşak durması için dedi şişliğini sordum normal dedi fotoğraftaki bileğindeki siyahlık ondan

Oyla 0
Ayak maalesef iyi görünmüyor. Arkadaşların önerisini deneyiniz kremle masaj fakat ayağının renk olarak değişmesi iyi görünmüyor. Salınırım ipin dolaştığı yerde hala parça var çünkü kangren yapabilecek bir düzeyde üst tarafı tutuyor :(

Oyla 0
Geri