Tamam teşekkürler daha yeni oldukları için yumurta maması yedirmeye başlamamıştım daha yeni yeni alıştırıyorumCere renkleri belirleyici olmuyor ama ben o açıdan dememiştim. Kondisyon olarak biraz zayıf gibi geldiler gözüme. Vitamin destekli bir kür yapmak gerekiyor sanki.
Teşekkürler.Yuvalıkları yoktu bi an telaşa kapıldım alsam mı almasam mıKizginlasmaya başladığında renk değişiyor. Kimi dişiler maviyken bile eslesiyor. Tam anlamıyla eşleşme belirtisi değil bence
yuvalık alabilirsiniz. Zaten alışma süreçleri uzun sürüyor. Bu süreci kısaltacaktır. Plastik folluklu yuvalık seçmeniz gerekiyor. Alırken lütfen buna dikkat edin. Düz yuvalıklar kuşlarda çarpık bacak ve kalça sorunlarına sebebiyet veriyor. Birde yumurtalar savrulabiliyor.Teşekkürler.Yuvalıkları yoktu bi an telaşa kapıldım alsam mı almasam mı
Sitenizden gerekli bilgiyi edinmiştim zaten Yine de teşekkürler alışma süreclerinin uzun süreceğini düşünmedim.yuvalık alabilirsiniz. Zaten alışma süreçleri uzun sürüyor. Bu süreci kısaltacaktır. Plastik folluklu yuvalık seçmeniz gerekiyor. Alırken lütfen buna dikkat edin. Düz yuvalıklar kuşlarda çarpık bacak ve kalça sorunlarına sebebiyet veriyor. Birde yumurtalar savrulabiliyor.