Kuşumun çıkardığı garip sesler acil yardım

cicikuss_4

Forum Sakini
Dün sormuştum dünden beri sürekli bu sesi çıkarıyor. Halsizliği yok yemesi içmesi normal yine her zamanki gibi konuşup ötmek yanında sürekli düdük öttürür gibi bu sesi çıkarıyor. Video yanında kuşun güncel dışkı ve kendi fotoğrafını da ekliyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20210530_135753.jpg
    IMG_20210530_135753.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 14
  • Videoframe_20210529_202907_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    Videoframe_20210529_202907_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 12
Baya düdük öttürüyormuş hakkaten :) Bence kapı zilini falan taklit ediyor ciddi birşey değil..

Dışkısı hafif sorunlu ama çıkardığı sesle alakası yok. Düzenli probiyotik kullanın kafi..

Oyla 0

Baya düdük öttürüyormuş hakkaten :) Bence kapı zilini falan taklit ediyor ciddi birşey değil..

Dışkısı hafif sorunlu ama çıkardığı sesle alakası yok. Düzenli probiyotik kullanın kafi..
Rica etsem dışkısında gördüğünüz sorunu da açabilir misiniz daha iyi anlayabilmem adına. Rengi falan mı sıkıntılı

Oyla 0

Rica etsem dışkısında gördüğünüz sorunu da açabilir misiniz daha iyi anlayabilmem adına. Rengi falan mı sıkıntılı

Evet rengi, kıvamı ve boyama yapması.. Bu durumda bir süre düzenli probiyotiğin faydası olabilir. İçiniz rahat etmezse dışkı tahlili yaptırabilirsiniz...

Oyla 0
Evet rengi, kıvamı ve boyama yapması.. Bu durumda bir süre düzenli probiyotiğin faydası olabilir. İçiniz rahat etmezse dışkı tahlili yaptırabilirsiniz...
Probiyotik haftada 1 kullanıyorum. Tahlillik bir durum olduğunu düşünüyor musunuz ben düşünmedim herhangi bir problemi yok çünkü hal hareket olarak

Oyla 0
Geri