Kuşumun çıkardığı sesler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Brkmrv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne zamandır bu sesi çıkarıyor?

kafes tabanındaki dışkıların net fotolarını atarmısınız?

kuşun yan profilden net videosunu atarmısınız?

Ekli dosyalar

• IMG_20220727_062715.jpg
    IMG_20220727_062715.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 2
benim önerim

öncelikle veterinerden doksisiklin , tilmikosin, tylosin tartarat etken maddeli antibiyotiklerden herhangi birini temin ediniz. alırsaniz kullanımıni yazarim

benim önerim

öncelikle veterinerden doksisiklin , tilmikosin, tylosin tartarat etken maddeli antibiyotiklerden herhangi birini temin ediniz. alırsaniz kullanımıni yazarim
Veterinere gittim geçen hafta 2 ilaç 1 de vitamin verdi şırınga ile 2 şer damla 5 gün devam dedi eğer değişme olmazsa tekrar konuşalım dedi dün 5. Gundu 3. Gunda biraz azalır gibi oldu dün gene iyice azdı böyle verdiği ilaçların ismini söylemişti fakat unuttum. Şimdi aradım veterineri dosyadan bakıp ilaç isimlerini söyleyecekler buraya yazarım dönüş yaptıklarında.

Son düzenleme:
Veteriner ile görüştüm akşam tekrar gidicen ilaç değişikliğine gidecek sanırım bende sizin dediğiniz ilaçlardan birini vermesini isterim. Teşekkürler bu arada durum ile ilgili bilgi tekrardan veririm

veterinere makrolid grubu antibiyotik deyin

baytril solunum yolu enfeksiyonlarında yeterli gelmeyebilir

Veterinere gittim sizin dediğiniz grup ellerinde yokmuş vitaform oksitetrasiklin varmış onu verdi. Onumu kullanayım yoksa sizin söylediğiniz ilaçlardan birini bulayım. Sanirim doksisiklin bulmam daha kolay olur cevabınızı bekliyorum vitaform u uygulamadim

Son düzenleme:
Veterinere gittim sizin dediğiniz grup ellerinde yokmuş vitaform oksitetrasiklin varmış onu verdi. Onumu kullanayım yoksa sizin söylediğiniz ilaçlardan birini bulayım. Sanirim doksisiklin bulmam daha kolay olur cevabınızı bekliyorum vitaform u uygulamadim

vitaform önermem..

yazdığim makrolid grubu ilaclar için altay ecza deposu ile irtibata geçebilirsiniz

sizin durumunuz çok ciddi. her ilacın kendine göre yan etkisi vardir
Yorumu düzenlemiştim yanlış okumuşum siz kür olarak kullanmayı önermiyorum demişsiniz ben yorumu düzenlemeden yazmışsınız siz duzenledigim yorum şu şekilde "Forumda biraz baktım lavotil demişsiniz onu soracağım sanırım arayıp dediğiniz ecza deposunu. Olaki bulamazsam doksisiklin arayışına geceyimmi ?" Kusura bakmayın biraz fazla soru soruyor olabilirim mazur görün. Son olarak tylosin ve tilmikosin için marka yazabilirsiniz size zahmet

Son düzenleme:
Geri