Kuşunuz şu anlık dişi gibi görünüyor. Dişilerde çok rastlanmasa da 6 aya kadar cere rengi değişebiliyo. Yeni gelen kuşlarda bi kaç gün az yem yeme ve stres kaynaklı sıvı dışkı normal sayılabilir ama bu en fazla 1 haftayı geçmemeli geçerse altında başka sorun aranabilir. Stres kaynaklıysa 3 4 güne toparlayacaktır tabi evde onu tekrar korkutacak strese sokacak bi durum olmazsaArkadaşlar cinsiyeti yaşı türü nedir merak ediyorum erkekse ne zaman konuşur ve şuan çok şaşkın daha yeni geldi normaldir dimi dışkısı da biraz sıvıydı stresten olabilir mi
Veren kişi erkek olduğunu söylemişti emin olmak adına sormak istedim teşekkürler kanatları bu şekildeMaşallah çok güzel bir dişi. Spangle tip iki sarı yüz gibi görünüyor ama kanatlarını görmem lazım.
Yemleri yerden yediği kafes çok karışık atamıyorum resmini kusura bakmayın sadece sarı ve sıvı olduğunu görmüştüm bir haftaya düzelir umarim teşekkür ederimAma yine de siz dışkı resmini bi atın. Bazı dışkılar bazı hastalıkların habercisi olabiliyor çünkü. Eğer bi sorun varsa daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır
Abi bugün kuşun gagası daha da pembeleşti erkek kuş gibi tekrar döner mi böyle bide dışkısı normal şuanOrtam değişimine bağlayalım şimdilik dışkı bozukluğunu. Bu arada karma bir mutasyon olmuş. Çok sevimli