Kuşumun cinsiyeti yaşı türü nedir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozgeghr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ozgeghr

Yeni Üye
Arkadaşlar cinsiyeti yaşı türü nedir merak ediyorum erkekse ne zaman konuşur ve şuan çok şaşkın daha yeni geldi normaldir dimi dışkısı da biraz sıvıydı stresten olabilir mi

Ekli dosyalar

• IMG_20210702_183812.jpg
    IMG_20210702_183812.jpg
    783.2 KB · Görüntüleme: 9
Arkadaşlar cinsiyeti yaşı türü nedir merak ediyorum erkekse ne zaman konuşur ve şuan çok şaşkın daha yeni geldi normaldir dimi dışkısı da biraz sıvıydı stresten olabilir mi
Kuşunuz şu anlık dişi gibi görünüyor. Dişilerde çok rastlanmasa da 6 aya kadar cere rengi değişebiliyo. Yeni gelen kuşlarda bi kaç gün az yem yeme ve stres kaynaklı sıvı dışkı normal sayılabilir ama bu en fazla 1 haftayı geçmemeli geçerse altında başka sorun aranabilir. Stres kaynaklıysa 3 4 güne toparlayacaktır tabi evde onu tekrar korkutacak strese sokacak bi durum olmazsa

Oyla 0
Ama yine de siz dışkı resmini bi atın. Bazı dışkılar bazı hastalıkların habercisi olabiliyor çünkü. Eğer bi sorun varsa daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır
Yemleri yerden yediği kafes çok karışık atamıyorum resmini kusura bakmayın sadece sarı ve sıvı olduğunu görmüştüm bir haftaya düzelir umarim teşekkür ederim

Oyla 0
Geri